Pienoismallit.net

T-37A

28.9.2007

Malli "löydetty" J.B.M:n poistomyynistä.
Laatikossa luki valmistajana LF-models/FORT, en löytänyt listasta, joten taitaa olla edesmenneitä valmistajia?

Mukavan erilainen, uimakykyinen, pikku tankki -30 luvulta.

Mallin tarkoista mitoista en sano mitään, mutta yksityiskohdat olivat mielestäni jopa hyvät. Malli meni kasaan melko loistavasti, ja kittiä meni yllättävän vähän. Nyt perusmaalauksen jälkeen ilmeisesti tarvitsee hieman vielä kittailla.

Ainoa ongelma oli telojen kanssa. Näyttivät ihan hyviltä muovisilta irtoteloilta, mutta kasaamisessa oli pieniä ongelmia. Voi olla että vielä vaihdetaan metallisiin. Tai sitten syy oli vain rakentajassa? Telat myös jäivät liian lähelle lokareita( ylös) ja tulevat lokareiden ulkopuolelle. Ehkä täytyy leventää lokareita?

Maalauksen kanssa kamppaillaan siitä viitsisikö edes yrittää maalata yksityiskohtia kovinkaan hyvin. Sillä, yllätys yllätys… Tungen tämänkin Raatteentien hankiin…

01.10.2007

Viikonlopun tuloksena sudittu teloihin ruskeaa väriä, ja ensimmäinen öljyväri litkuttelu pinnassa, Sekä vähän gunmetallia ja lyijykynää.
Ja Äh…Kuvista löytyi taas lisää hiottavaa ja pakkeloitavaa…:-(

20.10.2007

Malli taitaa olla valmis. Alaosaa kurattu, ja teloja sotkettu, ja kiilloteltu lyijykynällä. lisöksi kuivaharjauksia ja litkutteluja sinne tänne ruskeilla ja eri vihreillä maaleilla.
Seuraavaksi odottelemaan dion valmistumista.
Parantelu ehdotuksia otetaan vastaan.

Kommentit

Hieno pikkuvaunu, tämä olisi mielenkiintoinen projekti rakentaa itsekkin.
Minulla on varastossa jonkun muun firman ( AER tai Maquette) vastaava tekele rakentamattomana. Siinä ainakin oli rungon ja ponttoonien mitoissa heittoja piirustuksiin verrattuna. En nyt muista miten tuo telojen ja ponttoonien leveys oli referensseissä. Saattoi kyllä olla niinkin, että telojen kuuluikin olla noin. Muisti tahtoo olla välillä pätkinä niinkuin kokoamattomat irtotelat.
Näiden kuvien ja piirustusten, rkkaww2.armchairgeneral.com/galleries/T-37.htm , teloissa olisi pientä säätöä?
LapioL 5.1.2008 18:25 Vastaa lainauksella
Tankki josta puuttu tykki! KK kyllä löytyy… Mielenkiintoinen tekele. :D