Pienoismallit.net

AT-AT Walker

(All Terrain Armored Transport)

Onnistuin osuvasti saamaan tämän valmiiksi The Last Jedi:n ensi-iltana.
Kyseessä on kuitenkin At-At Walker ensimmäisistä elokuvista (IV-VI). Wookieepedian mukaan korkeus tällä on 22,5m ja pituus 20m, huippunopeus 60km/h.

Malli oli oikein kiva tehdä. Osat sopivat toisiinsa kuin leego palikat. Liimakin tätä kootessa oli melko tarpeeton.
Maalauskaan nyt ei mikään ihmeellinen ole, harmaa möykky jota vähän koitettu vanhentaa litkutuksella.

Kommentit

Upea!

Itsekin miettinyt tätä samaa AT-AT kävelijää Endorin metsäisellä diolla :) Tätä ei vaan kotimaisista kaupoista taida oikein saada, mitä nyt pienoismallimarketissa oli 1 kpl?

Tällasia nää just oli, harmaita möykkyjä pienellä likaisuudella, good work!
Pelkästä aihepiiristä ropisee täältä pojoja, lisäksi kuvat 2-4 tajuttoman hienoja. Ulkonako kuvasit? Liasta tykkään myös!

-JT
Jaws 14.12.2017 16:27 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kommenteista.

Juu, ei saanut tätäkään Suomesta silloin kun tään ostin, tosin joudun kaikki tilaamaan muutenkin netistä kun noita kivijalkakauppoja ei ole lähellä.

Sisällä kuvattu ja valolähteenä kirkas led otsalamppu, photosopilla saa onneks jotain korjattua vaiks alkuperäisissä kuvissa olikin valkotasapaino melko pielessä. Pitänee sijoittaa valaistukseen kun ainakin näin talvella toi auringon valo hieman kortilla…
PhantomII 17.12.2017 17:39 Vastaa lainauksella
Jaa-a, on tuo Tähtien Sota-touhu mennyt minulta kokonaisuudessaan hieman ohi. Pitäisi kait katsoa elokuvat jossain vaiheessa ja järjestyksessä. Joitain "osia" sarjasta olen toki nähnyt, mutta tarina ei sinänsä oikein avaudu, jos vaan sieltä täältä napsii palasia.

Tämän vekottimen olen jossain yhteyksissä nähnytkin, mutta tarkempaa käsitystä siitä ei ole. Malli kuvannee esikuvaansa ilmeisen hyvin, jos yllä olevia kommentteja lukee ja omaan väljähtäneeseen muistikuvaan tukeutuu ja niinpä voin lähinnä mallin ulkoisesta olemuksesta todeta sen olevan juuri sellainen raskas liikkuja, joka noista kuvista mielestäni hyvin ilmenee. Samoin pinnan viimeistely sopii siihen mielikuvaan, mikä minulla laitteesta on.