Pienoismallit.net

King Tiger (production turret)

Viikonloppumalli

Oma panostukseni tämän vuotiseen viikonloppumallailuun oli Tamiyan 1:35 skaalan King Tiger.

Sarja oli mukava rakentaa ja kelpasi näin hyvin viikonloppumalliksi. Rakentamalla King Tigerin, jatkoin myös samalla aiheella kuin aiemmassa viikonloppumallailussa, jossa tein samanlaisen vaunun, mutta pienemmässä 1:72 mittakaavassa. Yllättävästi ehdin valmiiksi mallin kanssa. Moneen kertaan kävi jo mielessä, että jätän figuurin pois, mutta tuli taas sitäkin osa-aluetta kokeiltua, vaikkakin hätäisesti.

Malliin on lisätty mm. itse tehty zimmerit-pinnoite, Eduardin syövyteosaverkot moottorin kannelle, Griffon Modelin syövyteosalokasuojat, Dragonin sarjan antenni, sekä vaijeri ja Friul modelssin valkometalliteloja tornin varateloiksi. Figuuri on sarjan mukana tuleva Tamiyan tuotos.

Malli on maalattu Tamiyan, Vallejon ja Andrean maaleilla. Vanhennukset malliin on toteutettu MIG:in ja AK:n öljyväreillä ja valmiilla litkuilla.

- Waltter Holm

Kommentit

Siistiä jälkeä ja paljon lisäduunia etseistä ja varsinkin zimmeritistä. Hattua täytyy nostaa, kun pitkässä viikonlopussa valmistui.
Erittäin tyylikäs Kunkku. Työn jäljessä ei näy viitteitä kiireiseen viikonloppumallailuun. Onnittelut!
Kiitos kommenteista. Usko meinasi muutaman kerran loppua mallin valmistumisen suhteen, mutta koska rakentamisen sai aloittaa jo itsenäisyyspäivänä aika ehti juuri riittää, koska malli ehti juuri sunnuntain illasta valmistua.

Ensi vuonna malli voi olla myös 1:35 skaalaa, mutta aiheena voisi olla pienempi esikuva ja tehdä sellainen sarja, johon ei löydy mitään lisäosia, jotta se pitäisi rakentaa täysin vain oman laatikkonsa antimista. Tämä tämän tarinan opetuksena. 😂

-Waltter Holm
Teit alle viikossa sen mihin itsellä menisi varmaan vuosi, enkä silti pystyisi samaan jälkeen. Olet vielä saanut tähän runsaasti aftermarket osia, mikä lisää hämmästystä. Upeaa mallausta jälleen kerran!
Hieno peli!

YT
Kalle