Pienoismallit.net

Tiikeri 1

sPzAbt.508 Tiikeri

Tervehdys pitkästä aikaa, Tamiyan late Tiikeri saatu viimein valmiiksi… Jälleen on alumiinifolio ollut kovassa käytössä, sivusuojat ja pakoputkiensuojat siitä taivuteltu. Metallinen tykinputki samoin vetovaijerit, kannella olevat työkalujen ja vaijerien kiinnitys-salvat etsi/tee se itse toteutus. Telat AFV Clubin, ukot Tamiyan. Malli esittää spzabt 508 vaunua Italiassa vaikka matkalla Roomaan jonne ei päässyt. Italia oli hankala Tiikereille, mutkaiset vuoristotiet kuluttivat polttoainetta oli mekaanisia ongelmia ei voitu käyttää junakuljetuksi ilmavaaran vuoksi. Esim. keväällä 44 yhtymä menetti 22 vaunua pienenajan sisällä, 10 joutui miehistö tuhoamaan bensapuutteen ja mekaanisten vikojen takia.

Terveisin Heikki R

Kommentit

No kyllä on viimoisen päälle hieno tankki figuureineen! Näitä tankkeja en itse mallailumielessä harrasta, mutta kyllä minä silti tankit tunnen varsin hyvin ja tästä mallista voin sanoa että minusta kaikki on osunut todella kohdalleen…kuin ihka aitoa Tiikeriä katselisi…hieno on! Figut on varsin aidon oloisia ja itse tankin säistäminen on kyllä tehty kyllä taidolla. Keulan osumatkin on mallinnettu hienosti. Tykkään!
Lähelle täydellisyyttä! Upea Tiikeri, onnittelut.

YT
Kalle
JuhaO 9.12.2017 19:11 Vastaa lainauksella
Todella realistisen näköinen epäonnisen/1. komentajansa virheestä kärsineen/väärässä maastossa toimineen s.Pz.Abt. 508:n Tiikeri. Onnittelut erinomaisesta mallista!
Heikki R 9.12.2017 19:48 Vastaa lainauksella
Kiitän kommenteista!

t: Heikki R
Mukailen muita eli vaikuttava Tiikeri. Näyttää hyvälle vauriot ja foliosta tehdyt osat. Figutkin näyttävät hyvälle! Eihän tätä voi siis kuin kehua! Enemmän kuin onnistunut lopputulos.
Heikki R 12.12.2017 15:21 Vastaa lainauksella
Tänx Janne!

t: Heikki R