Pienoismallit.net

66`Chevrolet Impala SS

Revellin Impala rakennettuna suoraan laatikosta renkaita ja vanteita, sekä pakoputkenpäitä lukuunottamatta.. Värinä Tamiyan spray TS-92 Metallic Orange.. "valmis" kuvia ottaessani huomasin että sivupeilit puuttui vielä, mutta ne on nyt lisätty malliin.. Tässä kuitenkin nyt malli esiteltynä ilman niitä.. :)

Kommentit

Onpa namin näköinen Letukka! Revellin omaako tuotantoa? Ainut joka jättää ihmettelemään on se, että kumpiko noista väreistä on se "oikea", konehuonekuvien oranssi, vaiko toi ruskeampi?
No nyt on matala ja linjakas Letukka. Ryhdikäs ja siisti malli. Korin ja sisustan dekaalit sekä pakoputkien kromatut päät tuovat aitouden tuntua. Konehuoneessa sitä soisi olevan enemmän… Tosi makeet vanteet ja hienosti tehdystä foilauksista onnittelut.
Kiitos molemmille..!

Tervo: Juu Revellin omaa tuotantoa tämä on, löytyy hyvin esimerkiksi ebaystä.. Pari vuotta sitten julkaistu sarja.. Nuissa konehuone kuvissa väri toistuu kameralle paremmin, mistä heräsikin ajatus että mun pitää uusia kuvauspisteen valaistus Led-lampuiksi jotta värit näkyy kamerallekkin paremmin.. :)
No helkkari, toi rusehtava kun istuu autoon kuin nenä päähän. Ihan oranssista en niin varma…
PhantomII 10.12.2017 12:00 Vastaa lainauksella
Tyylikäs ja puhdaslinjainen Chevy. Hieno malli.
Kiitos! :)