Pienoismallit.net

VW Cal Look Roadster

Vuonna 2006 aloiteltu projekti, joka on kerännyt pitkät pätkät motivaatiota kaapin syövereissä. Muokattu Tamiyan Kuplasta 2-paikkaiseksi avoksi.

Kommentit

Sinua voinee kutsua nimellä Mr Beetle? Aika makee taas kerran. Onko toi tuulilasi asetaatista, kun on kuin ei olisikaan?
On kyllä sillä lailla upeasti tehty malli, että olet ottanut huomioon saman tyylin konehuoneessa ja muuallakin mallissa. Pitäisikö sanoa, että LOOK on kohdallaan.
Myös mallin siisteys ja maalien värit sattuvat kohdalleen = samaa "lookkia".

Kuvissa ei ehkä näy asia, jota olet tuskin unohtanut, eli turvavyön lukot näky, mutta itse vyöt lienee piilossa kuvilta?

Tyylikäs ja onneksi olet säilyttänyt mallin reippaan kymmenen vuotta ja sitten saanut aikaan upean koosteen.
Tuossa suoraan edestä otetussa kuvassa on Kuplalla jotenkin surumielinen ilme - toisin sanoen etulamppujen vaihto oli näppärä keksintö, ja tavaratilan pellin kokohokuvioprässien kanssa umpioiden kyynelen muotoinen alaosa henkii harmoniaa. Merenvihreä ja kirkas oranssi tukevat toistensa intensiteettiä, ja niin näyttää maalipinta sileältä ja kiiltävältä, että lakkaa lienee suihkittu pintaan "urakkakaupalla"?
Konehuone näyttää siltä että boxerin voisi lyödä tulille.

Upeasti tehty pienoismalli.
T.L. 10.12.2017 11:53 Vastaa lainauksella
Komea malli. Paavin nenä on aina hauska nähdä, mutta kahvat pois ovista. Silmäluomet ja fullmoon-vanteet olisivat kruunanneen tämän kauneuden.