Pienoismallit.net

Porsche Carrera GT

Tamiyan huippusarjasta rakennettu Possu. Sarja oli todella huippua, jopa automalleissa harvinaista, että jarrulevyt ja palat olivat erikseen helpottaen maalausta. Maalattu pääosin Tamiya spraylla, kori metallic redillä ja pari-kolme kerrosta lakkaa päällä, välillä kiillottaen. Etupuskin kuvissa näyttäisi olevan todella erisävyinen, mutta todellisuudessa ihan näin suurta eroa ei ole. Jokin hyttynen oli parkkeerannut puskimeen ja sen jouduin hiomaan ja maalaamaan kahteen kertaan. Huomatkaa muuten Porschen eriväriset pyöränpultit, tietää omistaja kumman puolen pultit ruuvaa :)

Kommentit

Oho, pisteet unohtu laittaa päälle :)
On se vaan upea!!! Onko oikeasti niin, että Porschen pyörän pultit ovat eriväriset eri puolella autoa?
https://www.youtube.com/watch?v=-ByuqStqUPQ

On, esim tuolta näkyy. 2:50 kohdilta
Kyllä se vaan on nätti, sisustasta jäin vaan kaipaamaan kunnon kuvaa. Vasen takajarru näyttää myös vaeltelevan irtonaisena, satula liikkuu.
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Onko oikeasti niin, että Porschen pyörän pultit ovat eriväriset eri puolella autoa?
Kilpa-autoissa monasti on käytetty erivärejä eri puolella autoa erottamaan kumpaan suuntaan kierre menee. Vasemmalla ja oikealla puolella kierre menee eri suuntiin, joten pultitkaan ei tietenkään käy ristiin, siksi värit.
Markus Salminen kirjoitti:
Vasen takajarru näyttää myös vaeltelevan irtonaisena, satula liikkuu.
Hyvä huomio, nyt korjattu ja liimattu
Hieno väri Porschessa ja hyvännäköinen koko auto. Kun ulkokuori/ulkopuoli on noin hyvin rakennetun näköinen, niin tosiaan yllämainitun kaltaisesti kaipaisin kuvia sisustasta. Ja moottorista myös.
Kiva kun mainitsit nuo erilliset jarruosat - sain siitä idean, kävin mulkaisemassa Tamiyan kotisivuilta lisätietoa rakennussarjasta ja positiivisena yllätyksenä selvisi koneen tyyppi (veekymppi!). Täytyypä hankkia samanlainen ja suorittaa "kit bashing"…