Pienoismallit.net

Copper Stopper Cadillac

Buickin hartsisarjasta muokattu customi

Jostain ruotsista ostetusta Buick 53:n hartsisarjasta Pekka Mannermaan piirtämän customin inspiroima Cadillac 1950, jolla osallistuttiin Scale Auton valokuvauskilpailuun jonain vuonna, taidettiin sijoittuakin. Etuspuskurin luodit on tehty kuulakärkikynästä, valokehykset kynästä, cadillacin sombrero-kapselit alumiinia, maskin piikit nauloja jne. Kylkilinja jäi persiilleen kun tuli kiire deadlinen kanssa.

Kommentit

Todella upea malli! Tuo maalaus tekee todella paljon!
PhantomII 31.10.2017 19:15 Vastaa lainauksella
Tyylikäs malli!
Hieno!
Janne R 3.11.2017 11:34 Vastaa lainauksella
Uskomattoman hieno. Tää jaksaa säväyttää vuodesta toiseen.
No kyllä säväyttää. Muodot ja värit on niin makoisat. Milloin tämä on valmistunut? En ole aiemmin nähnyt kuvia tästä tai missään näyttelyssä.
Janne R 3.11.2017 22:49 Vastaa lainauksella
Oisko ollu vuosituhannen vaihteessa… oli tää jossain näyttelyssä. Kuvakin oli Veekasissa.
Janne R kirjoitti:
Oisko ollu vuosituhannen vaihteessa… oli tää jossain näyttelyssä. Kuvakin oli Veekasissa.
Ai no sitten. Kiva kun laitoit nyt näkyville tänne 😎
Onpa hieno Tinareki! Vanhantyyliset Customit säväyttää aina, mutta niitä näkee liian harvoin rakennettuina täälläpäin. Tässä on korimuodot onnistuneet hienosti, keulan "Dagmarsit" sopii hienosti korin muotoihin ja kattolinjakin on varsin onnistunut… Tyylikäs laite kaikinpuolin.
Nostalginen auto,itselläni oli joskus 80 luvulla juliste huoneeni ovessa,jossa oli samanlainen caddy katuvalojen loisteessa ja sateessa.Caddy oli vain pääväriltään keltainen.Juliste katosi sittemmin,taisi olla jostain ruotsalaisesta autolehdestä .Wheels tai joku samankaltainen…

T.Marko ja Anne
Tänks tyypit, joo kaikki mitä laittelen on vanhoja malleja. Tämä osallistui aikanaan Scale Auto Enthusiastin valokuvakilpailuun jenkeissä muistaakseni ihan ok sijalle. Ainoat oikeasta muovirakennusarajasta otetut osat ovat varmaan alusta (muistaakseni Chevy 55), osa puskureita ja muutama sisustan osa. Kaikki muu on saippuasta, aftermarketista ja metallista. Värissä käytin helmiäishiukkasia ensimmäistä kertaa. Ellen ihan väärin muista, sorvautin sombrero-kapseleiden bulletit alumiinista.