Pienoismallit.net

M7 HMC

"Priest"

Revellin M7 telatykki rakennettu rakennettu lähes suoraan laatikosta periaatteella. Ainoat lisäykset itse malliin olivat moottorin ilmanottoritilän poraaminen auki ja asentamalla siihen verkosta ritilän, sekä korvaamalla sarjan umpinaiset tarvikelaatikot samasta verkosta tehtyihin korvaaviin laatikoihin.

Muutama näkyvä hitsaussauma on tehty milliputista.

Malli on maalattu Tamiyan, sekä Vallejon akryyleillä. Vanhennusefekteihin käytetty AK:n, MIG:in ja Abteilungin tuotteita, mm. öljyvärejä, pigmenttejä, sekä washeja.

Alusta on maalauttua MDF-levyä, johon maasto on tehty taiteilijamassasta. Rauniot ovat kipsin palasista ja lankut lentokonevaneria.

-Waltter Holm

Kommentit

Janne V 3.2.2020 22:52 Vastaa lainauksella
Mielenkiintoinen malli ja hienoa pintakäsittelyä, etenkin työkalut näyttää hyvältä takakannella. Hyviä kuvia myös rakennusvaiheista. Alusta on hieno.

Töpöttelitkö siveltimellä tuon Surfacerin keulapanssariin? Itsellä löytyy Surfacer (500) purkki, ajattelin sillä kokeilla tekstuurien tekoa seuraavaan malliin.
Moi ja kiitos kommentista.

Käytin levittämiseen pumpulipuikkoa. Aine kovettaa helposti pensselin harjat, jolloin se voi olla käyttökelvoton jatkossa. Pumpulipuikko kannattaa kastaa ensin veteen jotta, siitä ei irtoa pumpulihapsuja aineen sekaan ja siten mallin pintaan. Pumpulipuikot ovat myös halpaa kertakäyttöistä tavaraa tähän tarkoitukseen.

- Waltter