Pienoismallit.net

8,8 cm FlaK 37

Deutsches Afrikakorps

Deutsches Afrikakorpsin 88-millinen ilmatorjuntatykki oli ihan mukava, rentouttava, projekti suoraan laatikosta rakennettavaksi. Sysäyksen mallin rakentamiseen sain Butlerin "Rommel" -kirjasta, suosittelut sen suhteen :)

Malli ei esitä mitään tiettyä yksilöä, enkä ottanut stressiä yksityiskohdista muutenkaan. Mallista huomasi sen olevan varsin vanha (osat eivät sopineet niin hyvin yhteen kuin uudemmissa Tamiyalaisissa ja varsinkin pyörien kanssa oli suuria ongelmia), mutta toisaalta siinä oli paljon herkullisia yksityiskohtia, tarkoitan lähinnä paljon liikkuvia osia, joiden lisäksi mallin saa "purettua" osiin, eli tykin voi ottaa erilleen noista pyörähässäköistä. Tämä siis jos osaa koota mallin kunnolla, tässä tapauksessa minun oli liimattava pyörät jne yhteen, koska menin pilaamaan jengat kiinnityssysteemeissä.

Malli on maalattu, kurattu jne. taas lähinnä Tamiyan, Vallejon, Revellin ja AK Interactiven tuotteilla.

Kommentit

Jos tykistä voi näin sanoa, niin todella kaunis.
Hieno malli ja hyvää työtä.
Esko P. 20.10.2017 20:48 Vastaa lainauksella
Kiitti!
En osaa objektiivisesti tykkejä arvioida, mutta subjektiivisesti arvioiden erittäin kaunis "kasi-kasi". Teet hyviä malleja Esko!
YT
Kalle
Esko P. 21.10.2017 11:08 Vastaa lainauksella
Kiitos paljon Kalle!

yt Esko P.
Tamiyan vanha kasikasi on kelpo malli vaikka uudemmat tekeleet (DML, AFv Club) ovatkin tarjolla. Hienosti rakennettu tykki, vetokone ja muutama figuuri sitten seuraavaksi?
AJ 27.10.2017 20:39 Vastaa lainauksella
Moi Esko, Komppaan kehuja edellä; olet hienosti onnistunut tekemään vanhasta Tamiyan kasi-kasista erittäin näyttävän mallin. Eihän tässä mitään nillitettävää tai narisemista ole, pelkästään kehuja; ja kuten Timo ja Kalle edellä oivasti totesivat olet jollain taikatempulla saanut tehtyä tykistä kauniin! Yleensähän tykit eivät juuri kauniita ole, mutta tämä on. Tosiaan hieno malli ja hyvää työtä! Terkuin, AJ
Soitan lujaa komppia edellisten kans. Hienoa, huolellista työtä kaik tyynni!!
Esko P. 28.10.2017 08:18 Vastaa lainauksella
Suuret kiitokset kannustavista sanoista!