Pienoismallit.net

Urheiluselostaja

50-60-luku

Toinen (pikana n. viikossa) työnantajalleni tehty tilaustyö. Aikansa kuuluisien radioäänten Pekka Tiilikaisen ja Paavo Noposen inspiroimana syntynyt urheiluselostaja kopissaan.

Figuuri on muokattu MiniArtin sitting german civilians paketin lehteä lukevasta miehestä. Pää on Hornetilta ja vatsaa on hiukan tukevoitettu. Kopissa oleva tilpehööri/huonekalut on Diopark, Airfix, Verlinden ja Plus models tuotantoa. Tv- Monitori, vahvistin, lähetysvalo, naulakko ja hengari on itse tehtyjä. Toinen sivuseinä on irtonainen kuvauksen helpottamiseksi.

Kommentit

Heikki 16.10.2017 13:05 Vastaa lainauksella
Hieno on ja aihe on napakymppi. Kiikaritkin löytyvät, ovatkohan ne jo tyhjät?
Kiitti Heikki :-)

Vähän taisi hölskyä kiikarit kun kokeilin ennen liimausta ;-)
Upeaa työtä! Nordicissa keskuteltiin tuon termospullon maalaamisesta. Otetaan pienimmästä mahdollisesta siveltimestä yksi karva ja terotetaan se. Sitten ei tarvita kuin Petri maalaamaan ja se on siinä. :-)
Todella piristävä poikkeus! Hattu päästä loistavasta aihevalinnasta. Monia pieniä yksityiskohtia tuijottelee mielellään hieman pitempäänkin! Huippusiistiä työnjälkeä ja oikeilla värisävyillä saatu aikaan juuri ajanhenkeen sopiva yleisilme. Hieno on…todellakin!
Harry Lahti 16.10.2017 16:26 Vastaa lainauksella
Hienoa työtä!Hieno aihe valinta.
Nordicissa ihmettelinkin että onko se Noponen vai sittenkin Tiilikainen:)
Henkka H 16.10.2017 21:32 Vastaa lainauksella
Tykkään! Paljon hienoja detaljeja ja hyvä työnjälki. Tunnelma henkii onnistuneesti juuri tuota aikakautta.
Kiitos mallarikolleegoille kommenteistä… :-)
AJ 17.10.2017 11:48 Vastaa lainauksella
Moi Petri, Yllä olevia kehuja kompaten; loistotyötä jälleen kerran mainiosta aihealueesta. Todella paljon mielenkiintoisia detaileja, kuten edellä jo todetaan. Vain ääni puuttuu, mutta silti voi miltei kuulla Pekka Tiilikaisen tai Paavo Noposen äänen taustalta…, historian havinaa…:-) Huipputyö Petri! Terkuin, AJ
Komeeta jälkeä ! En ole yllättynyt.
Hieno, täynnä pieniä yksityiskohtia. Vielä kun saisi kuuluttaja legendojen äänet mukaan. Nytkin voi melkein kuulla kuinka P Tiilikainen hehkutta. Omaperäinen aihe.

E-P
Napakymppi!
Tämäkin tuli bongattua Nordic Challengessa! Taattua Petriä, eli paljon detaljeja ja laadukkaasti pienessä mittakaavassa. Eihän tästä voi kuin pitää!