Pienoismallit.net

Su-35 703

Su-27M, T10M-3.

Su-35 (703) Super Flanker prototyyppi jossain 1990 luvulla. Oikea lentokone ollut lentonäytöksissä näytillä. Malli kasattu laatikosta ja lisätty resiini nokka jossa pituutta kasvatettu noin 4-5mm ja muovia siellä täällä. Etuvakaimet, niihin on muovia lisätty ja muokattu. Etu ikkuna tehty PET muovista. Pyrstöt myös muokattu, leikelty, muovia lisätty ja hiottu muotoon. Maalit Revell, Model Master ja Humbrol sekoituksia. Humbrolin kiiltävä lakka siirtokuvien alle ja päälle. Viimeiseksi Humbrolin satiini lakka synteettisellä pensselillä. Koko malli on pensseleillä maalattu ja litkutettu paneeli viivoja vähän, koti tekoisella mustalla akryyli-vesi-seoksella. Myös ohutta mustaa kynää käytetty paneeli viivoihin. Siirtokuvat ovat rakennussarjasta ja lisätty valkoisia siirtokuvan detaljeja nokka alueellle. Missä on laitettu myös ilmatankkaus "mahdollisuus". Airesin resiini K 36DM heittoistuin on ohjaamossa. Kuomu on asennettu auki asentoon. Mustat 350 siirtokuvat ovat pieniä ja ovat olleet isompia oikeassa koneessa, laitoin ne kuitenkin. Tamiyan maskiteippiä maali rajauksissa. Revelin, Loctite liimoja käytetty. Moottorit maalattu Revelin 91,99,90 metalli sävyillä, Humbrolin purkki numero 33 emalia ja Tamiyan Clear Blue ja Smoke.

Kommentit

Mielestäni kaunis ja onnistunut leko!
YT
Kalle
Siisti Flanker. Pidän tuosta camosta. Mahtoi olla työläs maskattava. Samoin pidän moottoreiden metallipinnoista. Mistä sarjasta tämä on tehty?
Kiitos Kalle!
Moi Samu,Camon maskaamiseen kului noin 5 tuntia ja muutama kahvi kuppi. Rakennussarja on :
MiniHobby 1/48 80309 Su-35/37 Super Flanker.
Naapurin uudempaa kalustoa, joka on jo ehtinyt reissussa rähjääntyä. Siistiä rakennusjälkeä. Camo on mielenkiintoinen. Jos et olisi kertonut, että pyrstönumerot on liian pieniä, niin en ainakaan minä olisi sitä huomannut. Merkinnät menevät aivan täydestä asiaan vihkiytymättömälle.

E-P
Kiitos E-P.