Pienoismallit.net

Z-7 Hermann Schoemann

Saksalainen sotalaiva vuodelta 1942

Vuonna 1937 valmistunut, 1934A-luokan saksalainen sotalaiva, joka upposi taistelussa vuonna 1942.

Kyllä huvitti, kun avasi laatikon ja näki miten pieni tämä on. Mallilla on pituutta vaivaiset 17cm, mutta siinä on silti toistasataa osaa. Näin pikkuisen laivan rakentaminen oli silti mukava kokemus. Rakennussarjan laatu oli hyvä, joskin jotkut osat oli niin pienen pieniä, että osa rakennusajasta meni pudonneiden osien etsimiseen lattialta. Mukana oli myös muutama photoetsiosa, mm. savupiippujen ritilät. Ja myös jalusta on photoetsiä! Malli ei siis paljon painakaan.

Maalaus Vallejon maaleilla, ruiskulla ja siveltimellä.

Kommentit

Tuommoisia nuo pikku hävittäjät ja muut isojen botskien rinnalla on…mittakaavassa.Itse väsään aika paljon noita 1/700 laivoja…saahan siinäkin jos missä olla käsi tutisematta maalata yksityiskohtia…ja näyttäviä niistäkin saa.Ja positiivisena puolena on että niitä saa mahtumaan samaan hyllyyn monta siinä missä teet yhden ison laivan.Liputan pienen mittiksen puolesta…pienikin voi olla kaunista :-)
Ja muuten…hyvän näköinen…Onnittelut…
Kiitos Eero :)

Kyllä, itsekin ajattelin että näitähän mahtuu pieneen tilaan vaikka kuinka monta :) Ainakin nämä Trumpeterin 1/700 -paatit on hyvinkin yksityiskohtaisia, laadukkaita ja näyttävän näköisiä. Näihin taitaa vähän jäädä jopa koukkuun.
AJ 27.10.2017 21:45 Vastaa lainauksella
Moi M, Näyttävää työtä erittäin pienessä skaalassa; Kuten Eero hyvin kirjoittaa: "Pienikin voi olla kaunista". Varmasti haastavaa rakentaa noin pientä skaalaa - erinomaista työtä! Parhain terveisin, AJ