Pienoismallit.net

Mil Mi-24D Hind

Suomalainen mitäjossi

Revellin uudelleenpaketointi vanhasta Monogramin 1/48 skaalan Hind D:stä. Tein vaihteeksi suomalaisen "Mitäjossin" - olen Monogramin sarjasta aikaisemmin rakentanut venäläisen ja itä-saksalaisen version.

EDIT: lisäsin nyt perjantaina 6.10. kaksi kuvaa alustan ja parin figuurin kanssa hahmottamaan kopterin kokoa. Lisäsin myös eilen unohtamani pisteytysmahdollisuuden.

Kommentit

Taas yksi laite jossa musta-vihreä maalaus toimii kuin junan vessa. "Suomalaisempaa" konetunnusta jäin ainoastaan kaipaamaan.
Hieno peli. Luovuus kunniaan. On upeaa kun mies osaa tehdä tarkkoja malleja sekä alkuperäisistä, että omasta päästään keksimistään vekottimista. Näistä tulee aina hyvä fiilis. Pidän!
Taattua Raimo laatua taas :) Oikein onnistunut mitäjossi yhdestä kaikkien aikojen kovimmasta taisteluhekosta! Tälle ois upee joku sopiva alusta myös.

Omat tähdet tälle on **** ja puoli.
Mahtava katse…
A Lappalainen kirjoitti:
"Suomalaisempaa" konetunnusta jäin ainoastaan kaipaamaan.
Siihen K-kirjaimen eteen piti tulla kirjain T … TK = TaisteluKopteri :-) mutta onnistuin tärvelemään dekaaliarkista joka ikisen Teen …
Jean Forsberg kirjoitti:
Tälle ois upee joku sopiva alusta myös.
Alusta & pari 1/48 figuuria lisätty kuviin tänään perjantaina 6.10.
Moi,

Tässä on jotain "Söpöä" ja herkkää, vaikka tst-kopterista onkin kysymys. En saa katsettani irti noista silmistä, jotka lupaavat niin paljon tyyliin "älä tule mulle ryppyilemään". Naamari on hyvä. Jos teet vielä jonkun tst-kopterin suomalaisilla tunnuksilla, voisi ruskean naamiovärin lisäys olla vielä se piste i:n päälle.

t. Jake
Jarmo Lindgren kirjoitti:
Moi,

En saa katsettani irti noista silmistä, jotka lupaavat niin paljon tyyliin "älä tule mulle ryppyilemään".
Mielessäni oli ajatus erittäin kettuuntuneesta suomalaisesta sudenkorennosta … tuijotus on sen mukainen …
Jälleen hieno malli Raimolta!
YT
Kalle
Säväyttävä malli !
Kyllä kolisee! Raimolta taas todella siisti malli!

Yt. Kartsa
Hind sopii hienosti suomi-camoon, ja mallihan on taattua Raimo laatua muutenkin. Hieno!
Tyylikäs heko. on tuossa ulkoasussa paljon ärtsymmän näköinen kuin NH-90. Kuuluisiko peräti yökulkijoihon. Tunnus antaa olettaa tämmöistä.

E-P
Ompa cool vihanpitoväline, oikea Vladimirin pistiäinen. Huoliteltua työtä, kuten muukin tuotantosi.

Tekijällä mielessään ilmeisesti maavoimien vatkureiden käyttöastetavoitteen nosto, kun on päädytty valmiiksi koeteltua itäkalustoa toimimattomien NH-koptereiden täydennykseksi hankkimaan…