Pienoismallit.net

M3 Lee

Suoraan laatikosta rakennettu , ainoat parannukset antenni joka on venytetystä valurangasta tehty sekä 37mm:n tykin & konekivääreitten piiput porattu auki.
Tiedän että Tamiyan näkemys Leestä on kaikkea muuta kun tarkka ja saatavana on parempia malleja, halusin vaan melkein vuoden tauon jälkeen jotain valmiiksi ja äkkiä, tai no äkkiä, tämän parissa meni yli kuukausi, tosin välillä oli melkein viikon paussi. Maalattu Tamiyan akryyleillä, pölytys pastellijauheella, polttoaine & rasvavalumat Tamiyan emalilitkulla.

Kommentit

Nostalgiapläjäys! Tällainen antiikkimallin tekeminen suoraan laatikosta on puhdas rakennus- ja maalausharjoitus, ja olet tehnyt vakuuttavaa työtä. Yksivärisestä maalipinnasta on tullut hienosti elävä, muutenkin efektit on tehty taitavasti. "Vanhennus" ei ole mennyt överiksi, eli vaunu ei näytä siltä kuin se olisi seissyt vuosia hylättynä ruostumassa. Jos jotain huomautettavaa on, vaunu on kovin tasaisesti kulunut ja pölyssä.
Matti M 24.9.2017 12:38 Vastaa lainauksella
Kiitos kehuista, pölytin kauttaaltaan koska esikuva palveli Pohjois-Afrikassa jossa tunnetusti hiekkaa riittää.
AJ 24.9.2017 19:18 Vastaa lainauksella
Moi Matti, Komppaan Jaakkoa; "Nostalgiapläjäys, jonka tekeminen suoraan laatikosta on puhdas rakennus- ja maalausharjoitus".
Ja se on mennyt nappiin, kuten Jaakko edellä jo toteaa. Eipä siihen juuri mitään lisättävää ole. Vaikuttavaa työtä! Parhain terveisin, AJ

PS Takomiltahan on ilmestynyt jo 1/35 M3 Lee "Early" ja myöhemmät versiot seuraavat perässä.
Matti M 24.9.2017 20:33 Vastaa lainauksella
Kiitos AJ.
Itse asiassa Takomin Lee & Grant on ostoslistalla.
Hei Matti!
Hyvin onnistunut malli. Säistäminen pelittää hienosti.
YT
Kalle
Matti M 29.9.2017 17:24 Vastaa lainauksella
Kiitos.