Pienoismallit.net

Sininen vai punainen pilleri

CORSAR Rex:in rintakuva Matrix elokuvan kohtauksesta, jossa Morpheus tarjoaa Neonille valintaa todellisuuden ja Matrixin luoman maailman välillä.
Valmistaja on nimennyt mallin Ship Commander:ksi.
Malli maalattu Vallejon ja Lifecolorin akryllimaaleilla.

Kommentit

AJ 18.9.2017 09:43 Vastaa lainauksella
Moi Juha, Hyvältä näyttää Morpheus-figu klassisessa kohtauksessa. Sinistä ja punaista pilleriä tarvittaisiin nykyisinkin… Hieno figu mainiosta leffatrilogiasta! Ei mitään nillitystä ja narinaa, pelkästään kehuja! Hyvää työtä! Parhain terveisin, AJ
Kiitos kommenteista.
Matrix kyllä kolahteli kunnolla aikoinaan. Figuja en osaa tehdä, mutta mielenkiintoinen on aihealue.
Aidosti kiiltelee kalju ja nahkatakki. Omasta mielestäni toimivat valo- ja varjojutut. Tumma iho on luonnollinen. Taitaapi olla tuon ihonvärin kanssa aika taiteilua? Moinen jää lentskareita tehdessä suht vähälle huomiolle. Materiaalituntua on ja jalustassa vilahtaa hyvin hillityn hintsusti koodivirtaa, joka itselläkin oli aikanaan ruudunsäästäjänä. Komea ja tunnistettava hillitty 3D-muotokuva.

Matrix-leffojen uudelleenkatselu alkoi nyt kiinnostaa.

Ja lisäkiitos valmistajavinkistä. Eipäs ole tuttu firma ollenkaan, vaikka siellähän Rexillä näyttää olevan Mannerheimkin valikoimissa!
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
2000 -luvun alussa tuli Ameriikan matkalla poikettua oikein paikallisessa kirjakaupassa ja shoppailin uutta Matrix-kirjallisuutta; ”Taking The Red Pill”. Kaupan kassajonossa takanani oleva herra vihjaisi lukeneensa moisen ja kehui sitä kohtuu himmeäksi eepokseksi. Tunnistin kommentoijan heti huumorimies Owen Wilsoniksi. Kiitin arviosta ja vastasin kirjan sitten soveltuvan hyvin unilukemistoksi pitkälle kotilennolle. Kiittelin vielä herra Wilsonia hauskoista elokuvahetkistä ja toivottelimme kohteliaasti hyvät jatkot. Silloin oli vielä kirjakaupan kassoilla jonoja…