Pienoismallit.net

VW Caddy

Revellin Golfista ja C1 Modelsin hartsisarjasta rakennettu Caddy.
Lukuisa määrä detaljeja rakenneltu itse.

Kommentit

Eero iski jälleen!!! Mestaritasoa!
Hienoa luovaa ajattelua ja yksityiskohtia. Konehuone on hieno! Melkein suomikilvet olisi kannattanut laittaa, sillä tyylilaji huutaa Keski-Suomea:) Muutamia detskuja otti silmään: onko antenni vähän paksu? Maalipinta tuo autoon lelumaisuutta, jos se olisi priimaa/skaalassa, auto näyttää todella realistiselta. Turvakaari on liian paksu. Kattokuukun napit ovat liian isot mittakaavaan? Etupään trimmaus ja detskut ovat upeita! Lavan kuluminen ja timanttilevy takakontissa hieno yksityiskohta. Aurinkolipan reijät ehkä suuria, tosin ei ole mitään tapaa tai vertailukohtaa, pienemmmät aukot olisvat naamioineet ehkä paremmin auton mittakaavaa.Kumeja voisi vähän sääistää. Tsemppiä!
Vaikuttavan, vakuuttavan ja todella hienon näköinen pienoismalli. Yksityiskohtien viimeistelyssä lienee mennyt tunti jos toinenkin, ja lopputulos palkitsee.
On hieno Caddy, varsinkin konehuone on todella upea. Samulin kanssa samoilla linjoilla mittasuhteista. Minunkin mielestä antenni on liian paksu, kuin myös lavakaari. Etuvilkkujen ruuvit ovat suhteettoman isot, ja pistipä silmään tuo aurinkolipan kiinnityskin. Onko se pop-niiteillä kiinni, ja jos on niin missä? Niitit ovat myös aika hervottoman kokoiset. Monen mielestä varmaan pikkujuttuja, mutta rakentajan tason huomioonottaen pistivät nuo seikat äkkiä silmään.
Terve Eero, hieno peli!

Pinta kiiltää kuin sonnin m…u, kuten pitääkin. Muuten Samulin kanssa samaa mieltä, mutta mielestäni tuo maalipinta on hieno. Nätti malli kaikin puolin. Joissakin kuvissa tuo lyhyt syvyysterävyys (eli kameran aukko isolla --> blurraa) vähän häiritsee. Syvyysterävyys kohdalleen ja sopiva dioraama taustalle, niin olisi huippumalli!

YT
Kalle
No ompa se pirtsakka lavuri,oikeinkin hieno.
J Pokki 15.8.2017 08:45 Vastaa lainauksella
Erinomainen malli jälleen kerran! Väri on varsin onnistunut valinnaltaan ja sopii oivallisesti muutamien keltaisten yksityiskohtien kanssa erittäin herkullisesti.
Jossain kommentissa mainittiin turvakaaren paksuus, ilmeisesti tarkoitetaan lavakaarta, joka näyttäisi olevan täysin skaalassa, sitähän ei mistään huonekaluputkesta tehdä.
Henkka H 15.8.2017 12:55 Vastaa lainauksella
Malli on tosi hienosti tehty, vaikka tällaiset customit eivät ole miu mau mukkaan. Konehuoneen upea detaljointi pistää tuijottamaan kuvaa pitemmän tovin.
Mahtavaa rakentamista Eero! Ainoa asia joka mietitytti, on tuo antenni? En tiedä asiasta, mutta kysynkin sen paksuudesta… Onko tuollaisia olemassa, vai onko vähän vahvaa tekoa mittakaavaan?
Hienosti mietittyjä yksityiskohtia mallissa, et ole lähtenyt oikomaan…