Pienoismallit.net

Porsche Twins

Porschen keltamustat ampiaiset

Porschen keltamustat ampiaiset Le Mansin 24 tunnin kilpa-ajoista. Hasegawan korkeatasoiset mallisarjat joita oli nautinto rakentaa ja maalata. Nämä on maalattu Humbrolin emalimaaleilla.

Kommentit

No voi hyvänen aika sentään! Kyllä Raimolta pukkaa koko ajan huippumalleja. Tosi nätti ja aidon tuntuinen maalaus! Miten sait tuulilasin kiiltämään noin aidon näköisesti?

YT
Kalle
Kalle Korkala kirjoitti:
Miten sait tuulilasin kiiltämään noin aidon näköisesti?
Moi Kalle

Duoda duoda - oikeastaan minulla oli suurin ongelma kuvia ottaessani nimenomaan tuo tuulilasien hillitön kiilto - käytän aina kahta erillistä valospottia, kun kuvaan mallejani - ja tuntui, että vaikka mitä teki niin aina jompikumpi noista valospoteista heijastui tuulilasien kautta suoraan kameran linssiin. Noh, tarpeeksi kun väänteli ja käänteli niin sain nämä kuvat otettua. Nämä mallit rakensin vuonna 2001 - mutta nämä kuvat autoista otin tänään 12.8.2017
Onpa upeita ampiaisia! Ja kiitokset, Raimo, kun laitoit taas kuvia näistä urheiluautoissa!! Mielestäni tämän genren tuotokset ovat parasta sinua! Nämä vain ovat niin upeita: mielenkiintoisia dekaalivaihtoehtoja, hienoa rakennusjärjestys ja eritoten aivan mielettömän laadukasta maalaisjärkeä!!!
Pidän!!!!!
Ok, minun mielestäni tuo pieni kiilto oli paikallaan ikään kuin auringon heijastumana. No, varmaan subjektiivinen näkemys. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erinomainen malli!
YT
Kalle
AJ 13.8.2017 17:21 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, Komppaan Kallen ja Petrin kehuja yllä; kyllä nuo molemmat Porschen keltamustat ampiaiset Le Mansin 24 tunnin kilpa-ajoista ovat onnistuneet sairaan hyvin - loistavaa automallausta vuodelta 2001. Valokuvatkin ovat huipputasoa - kuten Kalle edellä osuvasti toteaa tuo kiilto sopii vallan mainiosti auringon heijastumana tuulilaseista.

Kiinnostuksesta autourheiluun ja erityisesti juuri Le Mansin 24 tunnin kisaan, pikku taustoitus Porschen keltamustista ampiaisista tekisi kivan ja piristävän lisän automalleihin. Uskoisin,että ko. autojen taustoitus kiinnostaa kaikkia. Joka tapauksessa kaikinpuolin huippuautomallausta! Terkuin, AJ
Tally-ho 15.8.2017 09:10 Vastaa lainauksella
Syvä kumarrus sensei Raimolle. Kyllä sulla on totisesti taito hyppysissä. Erittäin hienosti onnistuneet ja kutkuttavan näköiset ampiaiset. Minulla ei ole mitään muuta kommentoitavaa niiden suhteen. Olen Petrin kanssa samaa mieltä, että kaikki saitille tuomasi kilpa-autot ovat parasta genreäsi. Telakkasi tuotantovauhti on huimaa ja laatu kuitenkin pysyy koko ajan erinomaisena. Keep up the good work!

T. Tally-ho
Henkka H 21.8.2017 22:21 Vastaa lainauksella
Le Mansissa ja siellä kilpaillessa kalustossa on ihan oma mielenkiintonsa. Itsekin niitä silloin tällöin väsäilen. Upeasti tehdyt mallit, eipä sen suhteen juuri lisättävää. Pientä taustatietoa itse esikuvista ei olisi ollut pahitteeksi.
AJ 30.8.2017 18:52 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, Myöhästyneet onnittelut ansaituista viikon malleista! Terkuin, AJ