Pienoismallit.net

Valentine mk IV "Russian"

Moi,

AFV-Clubin Valentine mk IV venäläisenä versiona. Malli oli mukava, mutta varsin työläs rakennettava lähinnä pyörästönsä takia. Osien yhteensopivuus oli ihan ok, mutta ei kuitenkaan tasoa "Tamiya". Tamiyan Valentinea minulla ei ole, eikä varmaankaan tule, lähinnä siksi kun tämä AFV-Clubin malli on jo rakennettu. Toisaalta olisi mukava tietää näiden mallin erot rakennettavuudessa yms.

Venäläinen Valentine tarvitsee, tai ainakin näin olen ymmärtänyt, lisäpanssaroinnin alarunkoon ja ylärunkoon ajajan luukun ympärille (kts. Kubinkan kuvat oikeasta vaunusta). Mallissa nämä lisäpanssarit on tehty 0,5 mm:n muovilevystä. Muita lisättyjä yksityiskohtia ovat mm. ajovalojen johdotukset, uudestaan tehdyt työkalujen kiinnikkeet sekä hieman paranneltu tornin katon päällä oleva kk-teline. Telat ovat Friukkarin.

Malli on maalattu ruiskulla ja Tamiyan maaleilla. Pintakäsittely on tehty omilla Tamiya-pohjaisilla litkuilla sekä AK:n, MIG:n ja Easy Mudin tuotteilla.

Malli on valmistunut 2017.

t. Jake

Kommentit

Järkyttävä tuo avauskuva. Ensimmäiseksi tuli mieleen että mallien kuviahan tänne pitäisi laittaa eikä mitään referenssikuvia. Enkä vieläkään ole ihan varma että onko tuo napattu mallista vai jostain oikeasta.

Joo, en minä näistä mitään tiedä, kai tuo muutenkin hyvä malli on?
ykak 19.9.2017 18:57 Vastaa lainauksella
Todella hienoa jälkeä, ei voi kuin ihailla :0))
Kiitos kommenteista Sakari ja ykak,

Kyllä tuo avauskuva on ihan oikeasta pienoismallista! Kaksi viimeistä kuvaa ovat oikeasta vaunusta. Vaan eipä ollut lupaa mennä vaunujen taakse kuvailemaan.

T. Jake
Mestarin tyyli näyte jälleen.
AJ 19.9.2017 23:58 Vastaa lainauksella
Moi Jake, Kuten Mika edellä osuvasti toteaa, Mestarin tyylinäyte. Huippumalli, ei mitään nillitystä tai narinaa, ainoastaan kehuja. Kyllähän tämä Valentine Mk IV "Russian" vaunumallisi käy referenssistä tuleville vastaaville vaunuille. Viiden ***** staran suoritus selkeästi ja varmasti jonkun viikon malli tämäkin on. Terkuin, AJ
Kiitos Mika ja AJ.

t. Jake
Kerta kaikkiaan huipputyötä, onnittelut!
Kiitos Kalle!

T. Jake
Onneksi olkoon viikon mallista!
Onnittelut vähintäänkin ansaitusta nimityksestä Jarmo!
YT
Kalle
Kiitokset Seppo ja Kalle!

T. Jake
Vai viikon malli.

Minulle tämä on ollut nyt kahden viikon malli. Joka päivä olen käynyt tuijottelemassa avuttomana tuota avauskuvaa. Alan jo epäillä etten pääse elämässä eteenpäin ilman perusteellista terapiaa.

Onneksi olkoon kumminkin, huolimatta siitä luultavasti parantumattomasta vahingosta jonka olet aiheuttanut.
Tervehdys Sakari ja kiitokset,

Viikkokin on ihan kiva! Kyllä se olo siitä varmasti pikkuhiljaa helpottuu ;)

t. Jake
Vaikuttavaa mallausta, pinta tosiaan näyttää aidolle vaunulle, ja silloin ollaan kyllä onnistumisen ytimessä. Onnittelut viikon mallista täältäkin!
Kiitos Janne,

T. Jake
AJ 9.10.2017 17:44 Vastaa lainauksella
Moi Jake, Hieman myöhästyneet onnittelut ansaitusta viikon mallista! Terkuin, AJ
Mahdotonta keksiä mitään kehittämiskommentteja kun malli on niin täydellinen kuin se voi olla.
Kiitos AJ ja Jarkko,

t. Jake