Pienoismallit.net

Kauhujen Erämaa

Korkkari 22/72

Hitaasti pikku neidin niin salliessa rakentunut dio korkkari teemaan.
-70 luvun henkeen käytetty Matchboxin malleja.

Maaleina ja efektien luonnissa käytetty kaikkea mahdollista Valleosta Ammo of Migiin.
pohjan materiaalina siloite massa jonka päälle hiekka efektiä.

Dion tekeminen ravisutteli tunteita laidasta laitaan, juoksutti mielikuvitusta, kasvatti kärsivällisyyttä ja antoi hyvän syyn nauttia mallailujuomia, suosittelen :)

Kommentit

Nyt pläjähti kunnon nostalgia-pommi!! Vuosikerrat 2972-76 olivat allekirjoittaneelle niitä Korkkarin super-vuosia!! Taskurahoja tuli tuhlattua, kavereilta lainattua ja sukulaisilta kimitykseltä että saisi sina tuoreen Korkkarin luettavaksi…
Mallikokonaisuus varsin hyvä! Kokonaisilme miellyttää silmää!! Kaikinpuolin onnistunut kokonaisuus niin nostalgisesti kuin mallailuteknisestikin!
PIDÄN!
P.S. Ilman nostalgiaa tähdet:****, nostalgialisällä:*****
On hieno! Heti muistuu lapsuuden kesät mummolasta mieleen, kun ahmin Korkkareita ja rakentelin niiden innoittamana Matchboxin pienoismalleja. Tuon kyseisen kansitaiteen muista erittäin hyvin, mutta en niinkään enää tarinaa. Teknisesti, ja hengeltään erittäin teeman-mukainen ja tyylikäs teos!
Kiitoksia :) Minulle korkkarit olivat myös se iso juttu jonka ympärille leikit yleensä kietoutui ja
jatkuvat taistelut nielivät pikkusolttuja ja kalustoa. Mummolassa enojen korkkari varasto osattiin ulkoa ruutu ruudulta.
Vanhoina päivinäni innostuin keräilemään korkkareita ja -70 luku alkaa olla aika hyvin tallessa. Aukkoja toki löytyy harmittavan paljon mutta emännän suureksi iloksi keräys toiminta jatkuu :)
Mukava kuulla, että leikit on olleet samankaltaisia muillakin. Mulla oli tapana järjestellä sotaukkoja (tällä nimellä niitä ruinattiin joka kevät pussillinen lisää porukoilta) hiekkalaatikolle asemiin, ja sitten pommittaa golf-palloja vuoroin kummankin osapuolen niskaan. :D

Pienoismalli-lekoilla kaverin kanssa rekonstruoitiin Siivet ja Ilmojen Korkkari -sarjiksista tuttuja taisteluita. Hengen mukaisesti, monesti laivueen joukossa oli "kirottu petturi", tai joku muu "luopio". ;)

Mulla oli vielä jonkin aikaa sitten vanhempieni vintillä säilössä kaikki, noin 250 kpl junnuna divarista ostamaani Korkkaria. Itse kun keräilen montaa muutakin asiaa niin ajattelin, että nuo saavat jo mennä eteenpäin ja myinkin ne jollekin trokarille. Suurin osa näistä oli 70-80 luvuilta, mutta jätin talteen muutaman isäni vanhan 60-luvun yksilön.

Hienoa kirjallisuutta, johon on sidottuna monta muistoa. Jos nuo eivät mitään muuta opettaneet niin sen, että natsit ovat ehdottomasti pahoja ja että pahimmastakin hulttiosta voi paljastua lopulta sankari. :)
AJ 11.8.2017 16:24 Vastaa lainauksella
Moi Timo, kompaten herroja edellä - kyllä kolahti; juuri sopiva annos huumoria hieno toteutus, jonka kruunaa oiva alusta. Mainio lisä Korkkari-ryhmikseen. Parhain terveisin, AJ
Kiitoksia :)
Matti M 15.8.2017 20:00 Vastaa lainauksella
Hieno idea & toteutus, korkkareita tallessa aimo läjä, Matchboxin malleja ei yhtään, vaikka niitä tuli kasattua kymmeniä.
Hieno toteutus. Itsekin korkkareita uudelleen keräilevänä ja mallailuun palaavana tämä lämmitti nostalgista mieltä : - )
Kiitoksia kommenteista, kyllä korkkarit taitaa olla jo katoavaa kansanperinnettä. On siis ehdoton kulttuuriteko poimia korkkarit talteen :)