Pienoismallit.net

Saints & Sinners

Jossain Ranskassa yhden saksalaisen upseerin sota on ohi…

Tämä on nuukin työni. Alustana on Etolasta hankittu ämpärinkansi, katukiveys on kipsijäljitelmää ja viemäriputki on entinen tussini. Kirkon tein itse ja pyhimys on Espanjasta kirpputorilta hankittu patsas, josta veistelin pois turhat krumeluurit. Patsaan syvennyksen tein Das massasta, jossa käytin vaimon deodorantti pulloa sabluunana. Penkin tein miljoonalootasta löydetystä MiniArtin aidasta ja balsasta, kuten lyhtyjen ripustuksetkin. Jeepin (Tamiya) käärityn peitteen Green stuffista. Kirkon katto ja räystäät ovat ohutta metallia. Räystäsputki on käytetty Gin Tonic pillistä!

Kommentit

Hieno kokonaisuus.
Sotilaissa on jotain mikä häiritsee, mutta en tiedä mitä.
Missään muussa ei sitten olekkaan.
Vinjetti on täynnä hienoja ja hyvin tehtyjä yksityiskohtia. Kypärä maassa, lyhtyjen ruoste, tynnyrit..
Oikeastaan kaikki tekee vaikutuksen.
Olisi kiva tietää mikä sotilaissa häiritsee? Mutta jos et tiedä, niin paha vastata mitään… ;)
Kiitos kuitenkin kommentista.
Timo Rasimus kirjoitti:
Hieno kokonaisuus.
Sotilaissa on jotain mikä häiritsee, mutta en tiedä mitä.
Missään muussa ei sitten olekkaan.
Vinjetti on täynnä hienoja ja hyvin tehtyjä yksityiskohtia. Kypärä maassa, lyhtyjen ruoste, tynnyrit..
Oikeastaan kaikki tekee vaikutuksen.
Hieno pikku-dio ! Jotain pientä hämminkiä noissa solttujen kasvoissa on!? Oliskohan hiukka liian jäyhiä!?? Joka tapauksessa hienosti kaikilta muilta osin.

yst.terv. Seppo V
Pieni, nätti ja tehokas dio. Ja kyllä sota vetää miehen jäyhäksi :)
Upee luomus !
Jos jotain pitäisi veikata, niin ehkä saksalaisten ja amerikkalaisten univormujen hyvin lähellä samaa oleva sävy ja mielestäni hieman yli viedyt valot ja varjot. Kasvoista sen sijaan pidän.
On kuitenkin hyvä muistaa, että tuo kontrastien teko on makukysymys, ja minä olen aina ollut hieman yleistä muotia hillitymmän lopputuloksen kannalla.
Älä silti ymmärrä väärin. Kokonaisuus on erinomainen, ja sotilaatkin parempia mihin itse kykenisin.
Taas takuuvarmaa Marcusta! Itse tykkään katsoa yksityiskohtia: kuten tynnyrin vieressä olevan kypärän nahkasisus ym… Täytyy sanoa että peltikatto ja räystäsputki on tosi hienosti maalattu!
Marcuksen diot ovat poikkeuksetta hyvin vangitsevia, ja tämä ei ole poikkeus. Idea on hyvä ja toteutus kerrassaan mainio. Vaikka sanoit että tämä on nuukin dioraamasi, niin ei tästä tarkasteltava ihan heti lopu! Kiva lukea että mitä tarvikkeita olet käyttänyt tämän valmistukseen.
Kiitoksia vain kaikille!
Onneksi olkoon viikon mallista!!
Onnee !
AJ 4.8.2017 16:56 Vastaa lainauksella
Moi Marcus, Jälleen upea tarinan kertova dio, joka on ansaitusti viikon malli - erinomainen aihe ja erittäin mielikuvituksellinen toteutus! Parhain terveisin, AJ