Pienoismallit.net

ford 29 pickup

Tähän maliin ajattelin kokeilla nuhjusta ja ruosteista teemaa että käytön jäljet näkyisivät. vallejon maaleilla maalattu. ensin ruoste värit pohjalle eri sävyjä ja chipping medium päälle. pintaan miksattu sininen jonka aurinko olisi haalistanut . vedellä ja pensselilä poistin maalia sieltä täältä. lokareihin mustaa. sääistämiseen käytin vallejon model wash,vallejon pigments,AK paneliner ja ak filters. erikseen ja sekotellen. lakkoja en laittanut missään välissä.

Kommentit

Kaunis peli! Hyvin olet saanut säistämisen esiin ja renkaatkin painuvat oikeasti alhaalta hieman kasaan. Kuvissa ehkä vähän liikaa kirkkautta?
YT
Kalle
Niin, ja tervetuloa sivustolle. Ei ollenkaan hassumpi avaus!
YT
Kalle
Erinomaisen uskottavasti ränsistetty Foorti! Jos kuvat olisi upotettu johonkin taustaan niin olisi menneet täydestä 1:1 autosta!! Todella upea aloituspostaus!!
Kunnon "Okie" Ford, enään puuttuu Woody Guthrien renkutus ja tyhjä pontikkapänikkä, suosittelen tekemään alustaa mallille kun lähtökohdat ovat noin hyvät. Harvemmin tulee automalleja arvosteltua mutta tää on kyllä ihan pirun hieno.
Kokolailla oikeinkin upeasti onnistunut.Samaa mieltä alustasta,olisi ponuteemalla tosi upea.
Moi Jari

Upeasti vanhennettu hoppa! Tuo sininen väri toimii hyvin ruosteen kanssa. Komppaan muita, että tämä huutaa alleen maastoa. Vanha bensis tms… Tuosta harvinaisesta AMT:n sarjasta saisi sopivat figuurit :-)

Edit: Mietin pitkään missä leffassa olen nähnyt hyvin samanlaisen auton ja lopulta se löytyi :-)
www.youtube.com/watch?v=h2JRySPVol0
AJ 20.7.2017 23:39 Vastaa lainauksella
Moi Jari, Komppaan kehuja yllä - upeaa työtä! Hyvin Petri bongasi mallin esikuvan - ja samaa mieltä Petrin kanssa siitä, että kaipaa dio-ympäristöä.

Ehdottomasti viikon mallin einekset kasassa - cooli hoppa! Parhain terveisin, AJ
Kiitos kommenteista.pitää ruveta lämmittelemään ajatusta alustasta , olisihan se sellaista mitä ei ole ennen touhunnut . Alusta kruunaa kyllä mallin jos on jossain semmoisen nähnyt.etsin elokuvasta kyseisen kohdan jaossa näkyy ford .taisi olla 30luvun alkupuolen malli,yllättävä saman tapainen väritys. Hyvää kesän jatkoa kaikille .
Uskalnpa nakata täydet tähdet, varsinkin kun Petri K löysi elokuvan, jossa malli muistuttaa esikuvaansa.
Helevatun hienosti lommoitettu, säistetty ja pintakäsitelty mali. Kuvista löytää ain uutta ihailtavaa.

Tuohon alustaan jos päädyt, niin varmasta elokuvasta löytyy ainesta. Ja käyhän siihen joku muukin hiekkainen ja erämaatyyppinen kuiva Texas-meininki. Alustan lisäksi pieni rakennuksen seinä olisi poikaa.