Pienoismallit.net

Lancia 037

Korsikan voittoauto 1984

Markku Alenin korsikan voittoauto vuodelta 1984.

Kommentit

Todella upea "Maximum Attack"-Alénin Lancia! Markku ja Ilkka olivat kyllä oikeasti yksi maailman kovimmista rallipareista. Todella harmi kun eivät koskaan voittaneet rallin MM-titteliä!
Malli näyttää todella hienolta! Pidän!
Niin no, miten sitä katsotaan, olihan Alén-Kivimäki 10 päivää mestarina.

037 on kyllä aina yhtä tyylikäs muutenkin. Itselläni tämän 1000 lakes-versio on vieläkin kesken. Mitäs jos sitä…
Itse asiassa niinhän se taisi ollakin… Mutta historiankirjoihin jää ne muutt! Minulla taas odottelemassa 037 Portugalin rallin punainen shakedown-versio
paavo p. 10.7.2017 18:59 Vastaa lainauksella
Hieno :-D ! Tuliko rakennussarjan mukana antenni ja kuraläppäaihio?
Petu N 10.7.2017 19:08 Vastaa lainauksella
Hieno :-D ! Tuliko rakennussarjan mukana antenni ja kuraläppäaihio?

Jep,mut jäi laittamatta
Jonkka 10.7.2017 23:18 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää ja ainoa miinus on tuo roiskeläppien puute, B-ryhmän vehkeissä ne vielä hulmusivat näyttävän näköisesti. Jossain haastattelussa muistaakseni Alen itse piti tätä autoa omana suosikkinaan sillä vaikka S4 oli nopeampi, oli tämä paljon nautittavampi ajaa.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
"10 päivää mestarina" on vain huuli koska mestaruutta ei saa kauden viimeisen erikoiskokeen maalissa eikä edes viimeisen rallin maalissa vaan vasta kun FIA (tai tuolloin vielä FISA) mestaruuden vahvistaa.
Muutenhan tuo on tosiaan ihan OK, mutta roiskeläppien puute jättää tästä jotain oleellista pois. Noissa taisi olla ainakin valkoista, punaista ja mustaa läppää.

Onneksi sitä on jo sen verran vanha että on nähnyt nämä B-ryhmän rallitykit ihan livenä. Nykyisistä mopoautoista ei voi puhua samana päivänäkään, vaikka nopeampia ovatkin. Kun Jyskälän uutiskatsauksessa sanottiin että "Alen raivoaa reitillä", niin livenä nähtynä ei voinut kuin toideta että kielikuva oli ihan oikea…