Pienoismallit.net

Chevrolet Camaro SS `67

Revellin Camaro valmistui suoraan laatikosta löytyneistä osista.. Siveltimellä maalattu ja lakattu, ei sen kummempia kikkailuja.. Malli oli mukava kasailla, yhteensopivuusongelmia ilmeni silti, keulan hiekkapelti ei meinannut löytää paikkaansa osuen huonosti kohilleen saumoista, samoin ilmanputsari tais jäädä hieman koholle ja näin konepelti ei mene kunnolla kiinni.. Muuten siis aivan mukava malli rakennella.. :)

Kommentit

Itse en jennkiautoista välitä (pl. vanit), mutta hienoista ja onnistuneista pienoismalleista välitän kyllä!!
Ja vielä siveltimellä..?!?! Olen mykistynyt! Aivan upea!! Pidän!!
Nipa K. 12.6.2017 22:46 Vastaa lainauksella
Hieno Camaro! Iso peukku onnistuneesta pensselimaalauksesta tässä(kin) mallissa. Sä vaan osaat maalata mallien korit pensselillä, jatka samaan malliin! :)
On kyllä haastavaa vedellä pensselillä metallihopeat pitkin auton kylkiä. Silti olet onnistunut luomaan sävyisän vaikutelman SS- ja raitadekaalien kanssa. Hienoa! Nostan hattua!! Sisustan väritys on tyylikäs. Vinkki valmiin mallin paranteluun: ota ilmanputsari irti ja höylää jotta konepelti mahtuu kiinni. Ei toki ole oikeaoppinen ratkaisu mutta ehkä kokonaisuuden kannalta parempi?
Kiitokset.. :) Pitää kokeilla joskus saisko tuolle ilmanputsarille tehtyä jotain että konepelti istuis paremmin.. Nyt on jo uus projekti hyppysissä niin ei malta.. :D
Jep, hieno peli! Tosin oma lemmikkiautoni kultaisilta 1960-luvun loppuvuosilta on Dodge Charger -68, jota edelleen pidän kauneimpana koskaan tehtynä autona ja nimenomaan mustana kuten tuossa klassisessa elokuvassa "Bullit" www.youtube.com/watch?v=31JgMAHVeg0 Mutta upea auto ja malli on tämäkin!
YT
Kalle
Kiitos, kyllähän tuo 68 Charger kuuluu minunkin suosikkeihin.. :)