Pienoismallit.net

Arado 196 A-3

Tämä Revellin ison skaalan Arado oli kokonaisuudessaan ihan mukava kasattava. Ainoa kohta joka tuotti hieman tuskaa oli etusiiven kiinnitys. Tuolla sarjan mukana tulleella osalla siipi jäi muutaman millin liian taakse ja rungon ja siiven sauma jäi isoksi. Päädyin sitten katkaisemaan koko kiinnikkeen ja liimaamaan siiven oikeeseen kohtaan itse. Heti istui siipi paremmin. Kittausta joutui siitä huolimatta tekemään. Toinen asia minkä olisin toivonut olevan toteutettu toisella lailla oli nuo lasi osat. Miksi pitää joka kuomun osa kasata kolmesta osasta? Ei siitä paremman näköistä saumoineen kyllä tule verrattuna jos sen valaisi yhdeksi osaksi. Usein noissa kellukekoneissa ponttoonien asennus on hankalaa. Tässä oli suorastaan helppoa. Ohje käski laittaa kummankin ponttoonin keulaan 30g painoa. Antennilanka sekä ponttoonien takilointi EZ-lineä.Osia sarjassa oli suht paljon mutta se ei ollut ongelma. Tästä olisi saanut myös version jossa siivet on supussa. Malli on maalattu kaikin osin Revellin aqua color maaleilla. Kahteen versioon oli siirtokuvat(hyvälaatuiset). Joko Tirpitzillä olleeseen koneeseen tai tähän nyt mallinnettuun 3./KG100 yksikön koneeseen. Tämä ko. kone oli tammikuussa 1943 Kreikassa Kalamaki nimisessä paikassa.

Kommentit

Ohhoh! On upea peli, pisteet puhukoon puolestaan! Mitä maaleja (koodit?) käytit? Pohjakuvaa jäin vielä kaipaamaan, saisitko sellaisen mukaan?
YT
Kalle
Tummempi vihreä on sekoitus 75% matta 40 +25% matta 39, vaaleampi vihreä on 90% matta 39 +10%matta 76. Alapuoli on matta 49 ja keltainen matta 15. Sekä punainen 31.Pohjapuolelta ei nyt ihanheti ole ainakaan saatavissa kuvaa.
Näyttävä ja hyvin viimeiselty Arado. Yleisilme on erinomainen. Värisävyt kuvaavat mielestäni uskottavasti sään syömiä meritoimintavärejä.
Hieno, ison skaalan Arado! Camo on erityisen hyvin onnistunut!

Yst.terv. Seppo V
Sinä joka annoit 2.5 pistettä, niin oletko ystävällinen ja kerrot mikä on pielessä mielestäsi?
On kyllä tyylikäs Arado. Camon sävyt ja toteutus miellyttävät silmää, ja kulumat sopivat hyvin kokonaisuuteen. Arvostan tyylikästä mallailujälkeä millä malli on toteutettu. Upea malli!

Ja noista muutaman pisteen antajista ei koskaan päästä eroon, eli ei kannata niillä päiväänsä pilata!
Onnittelut Viikon malli tittelistä! Kyllä meni oikeaan osoitteeseen!
Kiitos Raimo.
Onnea ansaitusta Viikon Mallista.
Malli meni täysin ohi, koska en vaan ole käynyt sivustolla aikoihin.

-Timppa-
Kiitos Timo.
Onnea Paavolle viikon mallista!!

yst.terv. Seppo
Onnittelut Paavo, hieno on peli!
YT
Kalle