Pienoismallit.net

RX-7 FC

Katukilpuri

Aoshiman sinänsä laadukkaasta Re-Amemiya paketoinnista valmistui tällainen Wankelmoottorinen kaunokainen. Sarjassa tuli mukana onneksi myös vakio-osat , joten Amemiyan mielestäni melko kauheaa konepeittoa ei tarvinnut käyttää. Myös takapuskuri sekä ajovalot ovat mallia vakio, vaikka näillekin olisi nopeammat vaihtoehdot sarjasta löytynyt. Sarjan kromikiekkojen tilalle valikoitui Fujimin AW11:sta otetut Watanabet.

Rakentelusta ei hirveästi kerrottavaa löydy. Lähinnä korin maalauskuntoon saattaminen tuotti työtä, korissa kun oli irtopaloja vähintäänkin riittämiin. Maaleina on käytetty kaikkea Revellin emaleista Tamiyan akryyleihin sekä Mastonin kilikaleihin.

Lopputulos ei ole teknisesti maailman siistein, mutta lähdin hakemaan tällaista Retro-JDM-Dorifto-InitialD-Streetracer -lookia, ja siinä mielestäni onnistuin ihan kivasti. Lähinnä korin viimeistelyn epätasaisuus jäi harmittamaan.

Kommentit

Mitä tarkoitat "korin viimeistelyn epätasaisuudella"? Oman työsi jälkeä vai mallivalmistajan muotteja tai designea? Kuvissa maalipinta ei ainakaan näytä hirveän epätasaiselta, pikemminkin päinvastoin. Autenttisuuden tuntua näkyy myös kura-maisemoinneissa keulasa ja lokareissa. Muutenkin hyvännäköinen malli. (Kävin katsomassa kuvia aikaisemmista tuotoksistasi, joista osa oli oikein hienoja!)
Tämmösiä pikkujuttuja kuin nuo kylkilistat, joiden litkutus ei onnistunut järin tasaisesti, ja maalipinta kohdilta, joista sen kiillottaminen ei onnistunut, eli lähinnä ovien alareunoissa joihin ei päässyt käsiksi.