Pienoismallit.net

Suomi-Sturmi

Ps.531-29

Dragonin sarja suomalaistettuna Tamiyan laatikosta napatulla roinalootalla,varatelapyörien telineillä,C-vetolenkeillä,DT-pikakiväärillä ja dekaaleilla. Muutama hitsaussauma ja muutama muu detalji lisätty venytetystä valurangasta,muovilevystä,foliosta ja kuparilangasta. Telat Friulin laatikosta. Antennit jemmasta löytyneitä messinkisiä aftermarket osia. Maalattu Tamiyan maaleilla ja vanhennettu ja sotkettu öljyväreillä,pigmenteillä ja valmiilla ja itse sekotetuilla litkuilla. Risuja ja ruusuja otetaan vastaan.

Kommentit

Tankkimallailujutuista täysin tietämättömänä näyttää hienolta Suomi Sturmilta. Toisaalta kun tämä on sijoitettu "suomalaisuus" ryhmikseen, niin ryhmiksen sääntöjen mukaan mallarin tulisi perustella kuinka malli soveltuu ko. ryhmikseen.

Perustelu puuttuu, mutta siitä huolimatta mielestäni tämä soveltuu siihen varsin hyvin.

PS. Jos ryhmiksen aihe olisi "Suomi-aihe", niin perusteluja ei tarvittaisi. Sitä olisin alunperin halunnut, mutta tämä meni OT. puolelle.
Kiitos kommentista Mika. Ilmoittauduin aikoinaan "suomalaisuus" ryhmikseen Sturmilla ja Mersulla,koska ne ovat mielestäni sotaväen puolelta ne ikonisimmat Suomi aiheet. Sturmien ja Mersujen käyttäjien saavutukset Jatkosodassa riittänevät perusteluiksi…
Veli-Matti Sivonen kirjoitti:
Sturmien ja Mersujen käyttäjien saavutukset Jatkosodassa riittänevät perusteluiksi…
Kiitos. Tätä kaipasin;)
Petri Lyy 11.5.2017 15:57 Vastaa lainauksella
Riittävästi yksityiskohtia, ettei ole liian tylsä. Maltillisesti säistetty. Hieno pienoismalli.
Kiitos kommentista Petri. Suomalaiset taisivat pitää kalustostaan parempaa huolta,kuin saksalaiset ja venäläiset. Ainakin mikäli pienoismalleihin on uskominen. ;)
Tai sit ku osaa rakentaa ja maalata hyvin, niin ei tartte säistyksellä virheitä piilotella :) Erittäin hieno sturmi
Edellisiä kommentoijia mukaillen: vakuuttavaa työtä. Telojen olemuksesta tykkäsin erityisesti.
Kiitokset sanallisesta palautteesta myös Juhalle ja A Lappalaiselle. Telat tummensin tällä kertaa AK:n tökötillä,jonka sain ystävältäni.