Pienoismallit.net

Ford F-100 Custom ´70

Tulpanjohdot ja parit decalit lisätty, muuten suoraan laatikosta rakenneltu.

Kommentit

Aikamoinen karkkipaperi. Väriä ja loistoa löytyy. Upen näköiseksi olet osannut maalata Fordin ja siirtokuvat istuu nätisti.
Pari asiaa jää kaivelemaan.
Kun teit tulpanjohdot, niin miksipä samalla rupeamalla olisi voinut tehdä akun johdot. Akku näyttää tosin siltä, että konepelti ei mahdu kiinni, mutta kuvat voi valehdella.
Toinen on kuva alustasta. Lienee sarjan tekijän mopoilua, jos sitäkään. Mutta kardaaniakseli on ihmeellisessä kulmassa vetopyörästöön. Voihan se toimia noinkin, mutta silloin pitäisi siinä olla jonkunlainen ristinivel.. No jenkkiautot olivat kuitenkin rautaa ja kaipa tämäkin on suunniteltu vaikkapa pitkällä liitoksella riittavän teleskooppiseksi, että kestää.
Kiitos palautteesta, akkujohdot siihen olis toki voinut lisätäkkin, konepellin kanssa tuntui olevan yhteensopivuusongelmia ilman niitäkin, tulipelti ei asettunut kunnolla paikoilleen joka siten hieman jäi kannattelemaan tuota konepeltiä kuskin puolelta. Kardaanissa on ristikkonivelet, ne erottuu tosin huonohkosti kuvassa kun maalasin ne vaihteiston ja perän kanssa samalla teräs/hopea tms värillä. Tuosta lavan sisäpuolesta en onnistunut saamaan kunnollista kuvaa, kun foilasin vähän nuita lokasuojia ja pohjaa sitten kevyesti hioin siitä pinnalta maalin pois jotta se näyttäisi hieman käytössä kuluneelta. Säistämisharjoitukset jatkunee kun seuraava vastaava inspiraatio iskee.. :)
Toni L 27.4.2017 21:17 Vastaa lainauksella
Pensselisetä teki sen taas, oikein tyylikäs ja hyvin tehty F-100. Konepellin istuvuudesta hieman kotkotusta, muuten näyttääkin olevan siistiä ja tarkaa rankentelua. Näyttää siltä että on kynäruisku kaivettu kaapista, mutta vaikka kuinka tarkkaa yrittää katsella kuvia, niin en osaa sanoa että onko kori maalattu ruiskulla vai vanhan kaavan mukaan sudilla?

Muutamissa kuvissa keulasta heiastuu kivasti helmiäis oranssia, mutta onko sitten valaistuksen temppuja ja kyseessä punainen väri?
Timo Rissanen kirjoitti:
Toinen on kuva alustasta. Lienee sarjan tekijän mopoilua, jos sitäkään. Mutta kardaaniakseli on ihmeellisessä kulmassa vetopyörästöön. Voihan se toimia noinkin, mutta silloin pitäisi siinä olla jonkunlainen ristinivel..
Noin ne kardaanit nyt vaan usein on ja kyllä, niissä on ristinivel.
Kiitokset, perus punaista sudilla maalattuna, valaistus hieman vääristää tuota väriä..