Pienoismallit.net

M4A3E8 Sherman "Easy Eight"

En ollut ennen tehnyt 1:35 mittakaavan sotilaskalustoa, joten Sherman sai olla ensimmäinen. Dioraama on vielä rakentamatta joten mutaisuuden viimeistely ei ole vielä tässä vaiheessa valmis. Loppujen lopuksi malli onnistui mielestäni ihan hyvin. Huomasin samalla että figuurien maalaaminen on mukavaa :) Malli on maalattu Games Workshopin ja Vallejon ja Tamiyan akryyleillä ja säistetty öljyväreillä sekä pastelliliiduilla.

Kommentit

Figuuri ja kuivunut kura vaunun pinnassa näyttävät erityisen hyviltä, malli on muutenkin tasapainoinen. Plussaa myös laadukkaista kuvista!
Telat lienee letkutelat? Ne hieman näkyy, mutta muuten ei valittamista.
Asiaa!!! Dioa odotellessa.

yst. terv. Seppo V
AJ 20.4.2017 09:35 Vastaa lainauksella
Moi Tomi, Hienosti onnistunut M4A3E8 Easy Eight!

Eritytisesti pidän siitä, että et ole vetänyt Shermania överiksi, tyyliin MiG J:n kaikki sateenkaaren värit, kliseenomaiset överivalumat ja överikulumat plus muut inha epärealistiset "taiteenomaiset" mallailuviimeistelyviritykset - niitä on nähty enemmän kuin tarpeeksi väsymiseen saakka.

Letkutelat eivät häiritse lainkaan, itse asiassa nekin ovat paljon paremmat kuin useat överiksi vedetyt irtotelat.

Kerrassaan mainio Easy Eight - dioa odotellessa. Parhain terveisin, AJ
M.A. 20.4.2017 09:51 Vastaa lainauksella
On kyllä ilo silmälle, hyvä tasapainoinen paketti. Muita kompaten: hyvää duunia!
Nättiä jälkeä. Tornin takaosan sauma tosin häiritsee muuten onnistunutta lopputulosta.
Kiitoksia kommenteista! Letkutelat on tosiaan, nyt vasta tilasin ensimmäisen mallin (Tiger I) jossa on telat palasina. Saa nähdä mitä niiden kokoamisesta sitten tulee :)
Vai että ensimmäinen tankkimalli tässä skaalassa? No ei kyllä uskoisi! Tyylikäs toteutus, etenkin tuo vihreän sävytys näyttää silmääni oikein hyvältä. Hienoa työtä kerrassaan!