Pienoismallit.net

Super hornet

Super hornet.

Kommentit

Terppa!

Ihan näppärän näköinen Super Hornet muuten olisi, mutta missä on AIM-9 Sidewinder ohjusten telineet siipien kärjistä? Onko sisätiloja maalattu olleskaan? Kun näyttävät täysin maalaamattomilta ja vielä viimeisenä onko mittakaava laitettu oikein tuonne tietoihin? Koska tämä vaikuttaa enemmänkin 1:72 kokoiselta ainakin pöytään/alustaan verrattuna.
Jean Forsberg kirjoitti:
onko mittakaava laitettu oikein tuonne tietoihin? Koska tämä vaikuttaa enemmänkin 1:72 kokoiselta ainakin pöytään/alustaan verrattuna.
Eiköhän se oikein ole, tuo ei vaan tosiaankaan ole mikään pöytä vaan pienehkö pala levyä, minkä voi päätellä maton ja taustalla näkyvien esineiden koosta.

Muuten samat huomiot kuin Jeanilla, pari osaa näyttäisi puuttuvan ja maalaamatonta muovia näkyy ainakin ohjaamossa ja ilmeisesti myös suihkusuuttimissa. Ja onko nokkaosa/alapuoli maalaamaton vai muovinvärisellä maalilla maalattu? Näyttää kyllä menneen nippuun ihan mukavasti, irvistäviä saumoja ei osunut silmiin.
Ileyard 13.3.2017 22:32 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kommenteista! :) Komppaan, sidewinterit pitää laittaa ja pommit. Ja pohjassa hieman pilkistää muovi. Alaosan kaksi ilmanottoaukkoa maalattu valkoisella. Ja koneen nokka kaipaa hiomista maalaulsen osalta. Pohjaan on muistaakseni maalattu 4 ohutta kerrosta maalia, ja kaipaisi sitä viidettä ainakin. Mulla oli vähän kiirus laittaa tämä malli jo tänne. Halusin laittaa tämä johonkin keskenetäisosioon mitta en sitä löytänyt. Kone oli ensimmäinen näin pienen mittakaavan koneeni, sillä olen lähes kaikki muut mallit tehnyt 1:72 kokoisena.
Ei kai auttaisi olla noin hoppu laittaa mallia näytille. Tee vain omassa tahdissa ja panosta perusjuttuihin, kuten siihen että kaikki osat tulisivat maalattua. Nyt varsinkin tuo ohjaamon maalaamattomuus paistaa ikävästi silmään.
Mikkoa lainaten mallailu ei ole nopeuslaji ja kiireen kanssa tässä harrastuksessa saa enemmän vaan haittaa, kuin hyvää aikaseks eli "hiljaa hyvä tulee" pätee aika pitkälti. Seuraavaan malliin kannattaa ottaa enempi työstöaikaa ja siitä tulee jo paljon parempi :) esim. Youtube on täynnä erilaisia mallailuun liittyviä tekniikoita ja kikkoja, sieltä voi ottaa helposti esimerkkiä. Esim. minä olen yli 10 vuotta tätä hommaa tehnyt ja silti tuntuu aina olevan itselläkin uutta opittavaa, muun muassa erilaisia säistystekniikoita jne.

Tervetuloa myöskin tänne pienoismallipalstalle ja harrastuksen pariin!