Pienoismallit.net

M4A3E8 Easy Eight

Sherman joka piti alunperin tehdä pikaisesti suoraan laatikosta. Niinpä niin… Ja kuinka sitten kävikään.

Lisänä sarjaan otin Friulin telat sekä erinäinen määrä eri valmistajilta roinaa. Roinan suhteen kokeilin myös pressujen ym. tekemistä Tamiyan epoksi puttyllä (se 2 komponentti levytavara) sekä green stuffilla.

Myös kuran ja pölyefektien suhteen oltiin kokeilu linjalla. Nyt käytin pääsääntöisesti Wilderin öljyjä, washeja ym. efektilitkuja. Näitä voikin suositella lämpimästi joskin ne vaativat hivenen enemmän tarkkuutta kuin AK:n tai Ammo of migin vastaavat.

Erityisesti Wilderin öljyvärit olivat erittäin positiivinen uusi tuttavuus. Nämä ovat todellakin kuivuvat mattapintaisiksi ja niitä hyödynsinkin tasoittamaan liian räikeiksi jääneitä efektejä maalauksen jälkeen. Nämäkin vaativat pientä totuttelua sillä muovituubi palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa ja tuubia saa aina hivenen puristaa enemmän jolloin öljyväristä erkaantunut öljy saattaa ruiskahtaa. Näiden tuubien nokka on pitkulainen joten sen puhdistaminen on helppoa eikä tuubin kierteisiin näin todennäköisesti jää maalijäämiä.

Kommentit

Asiallisen oloinen Sherman. Maalipinta ja efektit siinä näyttävät tosiaan hyvälle. Ja tuo lisäroina takakannella tuo hyvin eloa malliin. Hyvältä näyttää myös nuo pressut! Eikös se ole tyypillistä että nopeat projektit venähtävät aikajanalla hyvinkin pitkiksi, mutta jos tuloksena on näinkin hienoja malleja, niin tämä on aivan suotavaa! :)
Ilmeisesti tämä on sitten aika mitään sanomaton malli…
Tai sitten täydellinen ja siksi sanattomaksi jättävä. ;) No,leikki sikseen. Ainakin meikäläisen silmiin tässä on kaikki kohdallaan ja hyvältä näytti myös livenä Tampereella. Suotta olit tätä pois viedessäsi ampumassa. :)