Pienoismallit.net

SU-122

SU_122

SU Kurskin jälkeen matkalla länteen konepistooli-ja pikakiväärimies saaneet kyydin, Tamiyan sarjaa kohennettu Miniartin teloilla moottorikannen verkolla ym. pienillä korjauksilla. Maalit Tamiyan, Vallejon ja sotkut Ammo-Migin.

terveisin: Heikki R

Kommentit

Iltapäivälehtien otsikointityyliin: No nyt on hieno malli! Näyttää oikein aidolta, rankasti kurattu ja pölytetty mutta efekti on tasapainossa ja aidon näköinen. Figuurit ovat luonnollisissa asennoissa ja hyvin tehdyt muutenkin.
Miten nuo pressut on tehty? Ne ovat suorastaan uskomattoman uskottavan näköiset.
Pakoputkien alla perälevyssä voisi olla rasvaista nokea sillä eivätkös nämä neuvosto-dieselit tuupanneet aika tymäkkää törkyä ilmoille?
Tarkoitus oli antaa 4 pistettä mutta kone päätti että 3,5.
Kylläpä tää on upee! Tuli jo ihailtua tuolla toisaallakin :) Juhan sanoin niin tää tosiaan näyttää ihan aidolta, sopivan taustan kanssa menis varmaan ihan museotasosta. Kokonaisuus todella tasapainonen ja hyvä!
Heikki R 17.2.2017 12:43 Vastaa lainauksella
Thanks arvon herrat! tollaiseen kuraamiseen päädyin yhden kuvan innoittamana, tää on siihen verrattuna iisimpi, ehkä parempi niin. Figut on Dragonin sarjasta, kolmaskin oli mutta se ei oiken sopinut kokonaisuuteen..nokijäjet ovat vähän iisit, lisään nokea. Pressut tein samalla kaavalla kuin Shermannissa.

tv: Heikki R
Miska 17.2.2017 13:18 Vastaa lainauksella
On kyllä miellyttävä katsella tätä työnjälkeä, kaikki maalaukset ja säistämiset onnistunut tosi hyvin! Figuurit sopii kokonaisuuteen tosi hyvin. Itsellänikin olisi neuvostokalustoa kaapissa odottamassa mutta ei taida vielä tälle tasolle yltää :)
Heikki R 17.2.2017 16:39 Vastaa lainauksella
Kiitän! samoin muutama neukkuvaunu oottaa kaapissa.

tv: Heikki R
Oho! Upeaa jälkeä!
Yt. Kartsa
Onpas upean näköinen telahaupitsi! Värimaailma on todellakin aidon ja uskottavan näköinen, samoin kurat ja kulumat. Nuo ukkelit ja peitteet teräshirviön päällä ovat myöskin todella aidon oloisia. Huipputyö jota on ilo katsella!
Heikki R 18.2.2017 12:13 Vastaa lainauksella
Kiitoksia Kari ja Markku! teräshirviö todellakin, Su- on karun näköinen laite.

tv: Heikki R
Jopa on hienosti onnistunut teräshirmu!! Ei ole mitään nillittämistä. Pressutkin todella aidon näköiset!!

terv. Seppo V
Heikki R 18.2.2017 19:33 Vastaa lainauksella
Thanks Seppo! Sheperd Paine:n kirjasta Modeling Tanks and Military Vehicles tuo pressun teko löytyy..

tv: Heikki R
AJ 19.2.2017 10:40 Vastaa lainauksella
Moi Heikki, Kaikinpuolin onnistunut SU-122 vaunumalli, johon figut tuovat mainion pikantin lisävärin ja piristyksen. Helppoa kompata kehuja edellä; ei mitään nillittämistä tai narinaa, pelkästään kehuja - kaikki on hyvin kohdallaan. Kerrassaan mainio vaunumalli figuineen - hyvää työtä! Parhain terveisin, AJ
PS Nyt vaan dioalustaa tekemään…
Heikki R 19.2.2017 12:26 Vastaa lainauksella
Kiitän AJ!

tv: Heikki R
Moi,

Nätti malli. Pressut ja toverit vaunun päällä näyttävät myös hyviltä. Kuraus ja muukin pintakäsittely on mielestäni ok. Se, mikä ottaa silmään, on tst-osaston avoimen luukun sisäväri. Yleisesti ottaen, vaikka vaunu on sisältä maalattu vaaleaksi, on luukkujen sisäväri tummempi. Tämä siksi, etteivät lentokoneet tai muu vastustajan tiedustelu pystyisi havaitsemaan vaunuja.

T. Jake
Heikki R 19.2.2017 13:55 Vastaa lainauksella
Olet Jake oikeassa luukun sisäväri kuuluisi olla tumma, kattelin kuvakokoelmaani jossa on muutamia värikuvia neukkujen tankeista, niin tumma on väri…Olisi pitänyt maalausvaiheesa miettiä, mutta tämä on vielä korjattavissa..minä kiitän.

tv: Heikki R
Heikki R 19.2.2017 15:04 Vastaa lainauksella
No niin ryhdyin tuumasta toimeen ja nyt on väri korjattu ja pakokaasujälkiä lisätty…

tv: Heikki R
Lauri K 21.2.2017 11:53 Vastaa lainauksella
Figuureissa harvinaisen hyvää mallinnusta. Erityisesti nuo telogreika-puvut tulevat hyvin esille. Värisävyt ovat kohdillaan
Heikki R 21.2.2017 12:44 Vastaa lainauksella
Kiitän Lauri!

tv: Heikki R