Pienoismallit.net

Hawker hurricane

suomi hurri.

Marraskuussa valmistunut suomi hurricane hasegawan mainiosta rakennussarjasta. Haittapuolena voitaisiin sanoa että. Sarjan paketti oli epähuomiossa mennyt roskiin ja inscalen siirtokuvat kuin sarjan omatkin menivät paketin mukana. Ainoastaan sarjasta kerkesin käyttää nämä (hc-452) Rakentaminen oli helppoa ja osien istuvuus hyvä, maalattu gunzen akryyleilla, ja säistys tuttua AK:n/ migin tuotteilla tehtynä. Pyrin kuvaamaan ei niin kulunutta konetta, mutta jo hieman lentotunteja takana olevan.Alapuolelta mitä netistä löysin kuvia olivat aika likaisia. Koitan lisätä tietoja koneesta jos joku niitä tarvii, tosin onhan kone aika tunnettu.

Kommentit

Hienolta näyttää.
Ja nyt rupeaa tulemaan niitä Suomi malleja, joita toivoin tähän Suomi 100-v. juhlavuoteen liittyen. Enempää en voi kommentoida juuri tähän malliin liittyen, koska skaala on minulle hieman vieras.

Voin vain toivoa näitä lisää.
AJ 5.1.2017 14:35 Vastaa lainauksella
Moi Jarno, Nätiltä näyttää Suomi-Hurricane, tosin en tunne Suomi-Hurricanea kovin hyvin. Hyvältä näyttää joka tapauksessa! Parhain terveisin, AJ
Kiitos mika: 1:48 on itselle vakiintunut, tosin joskus tulee 1:72 lekoja tehtyä. Näissä isommissa skaaloissa jopa meikäläinen nakkisormi pystyy lisäileen detaljeja etsien ym, muodossa.

Kiitos aj:)
Hieno on tämäkin Hurricane, miellyttävästi maalattu ja pintakäsitelty.

Ainoa mistä nillitän on tuo sinun kuvausalusta(se ei vähennä mitenkään mallin arvoa)

Sellaisia A1 kokoisia kartonkeja eri väreissä saa esim City-marketista parin euron kpl hintaan. Sellaisen saa asetettua hyvin kaarelle vaikka seinää vasten, niin ei tule turhia kulmia ja teippauksia kuvaan.

Terv Pekka.
Hurri :). Siirtokuvat istuu hyvin.
Kaikin puolin onnistuneen oloinen Suomi Hurrikaani. Siistiä rakennustyötä ja värimaailma miellyttää ainakin omaa silmää. Kuvausalustaa onkin jo kommentoitu.
Kiitos pekka: Pintakäsittely onnistui omasta mielestä hyvin ja sain pidettyä liikaa säistämisen kerrankin aisoissa:) Tuo on väliaikainen kuvauslaatikko, täytyy ostaa tuota kartonkia ja tehdä uusi sisus laatikkoon.

Kiitos tuomo.

Kiitos e-p: Värit on sekoiteltu tamiyan väreistä ja on aavistuksen vaaleampia mitä normaalisti. Washit söivät osan sävyeroista koneessa.