Pienoismallit.net

Ford Mustang BOSS 429

Police Special

Allekirjoittaneen mielenkiinto meinaa pahasti lipsua -sekä pienareissa että 1:1 mittakaavassa- noihin 80 -luvun riisikippoihin, mutta -jotta totuus ei unohdu- valmistuu sitä sentään välillä vielä jenkkejäkin.

Rakentelun uhriksi joutui tälläkertaa Monon 80-luvulla julkaisema iso-Boss, josta yritin kasailla jonkinlaista police-special -versiota. Eli tehot ylös, krumeluurit alas. Toisinsanoen jätin spoilerit ja tarrat pois, ja alle vaihtui Trumpan Falconista nyysityt peltivanteet kapsuloineen. Myös värimaailma pysyi kivan yksinkertaisena. Malli on maalattu jälleen Mastonin sprayilla sekä Revellin emaleilla. Muutama pakollinen detalji -lähinnä tulpanjohdot sekä lukkotapit- tuli lisättyä.

Melkoiseksi ikuisuusprojektiksi tämäkin meinasi venyä. Rakentelu alkoi joskus tammikuussa '15 ja valmistui viimeisten pisteosien osalta tänään. Ei saisi mennä lähes box-stockiin malliin kahta vuotta…

Kommentit

Heikki R 30.12.2016 15:20 Vastaa lainauksella
Asiaa! yksinkertaisuudessaan hieno, vanteet ja renkaat antaa asennetta.

tv: Heikki R
Yksinkertaisen tyylikäs musti,ei mitään lisää eikä mitään pois,kaikki jos jep.
Tere. Hyvännäkönen poni. Mahtaisko tuossa keulan ilmeessä häiritä se, että toi maski kuuluis olla musta? Nimimerkillä: Mussekorjaamolla töissä. =D
Hieno malli. Mielestäni hienoin Mustang on tämä 70 sportsroof. Keulan ilmeessä häiritsee se, että Monogram ei osannut tehdä sitä oikein, kun vertaa kuviin oikeasta autosta, virhe paljastuu.
Hienon police specialin olet rakentanut. Väri on '70 lukua ja edulliseen varustepakettiin saattaa juuri kuulua maskin vähäisempi viimeistely.
1:1 ensiautoni Ford Escort oli halvimmalla varustelulla. Mm kojelaudan pehmusteet puuttu ja maski oli muista malleista poiketen kokokiiltävä. Paremmin varustelluissa maski oli maalattu osittain mustalla.
Aivan, Monogram ( ja nykyisin Revell ) päätti että totetutetaan etuvalot liian suurina ja muistaakseni oli tuossa keulassa jotain muutakin mittaheittoa.
Malli on siistiä työtä ja idea on mainio.
Yksinkertainen on kaunista.
Kiitokset kaikille kehuista! Harmillinen homma, että mono on onnistunut pilaamaan muuten nätin sarjan tuon maskin kanssa. Ja kun kahtoo revellogrammin '69 Mustangia, siinä on vielä paljon huonompi yritelmä.
Kokeile tosiaan värjätä se maski mustaksi, sillä noissa kun ei ole ollut kromimaskia. Ainoa erona 60-luvun puolella jotkin mallit, jossa on ollut jotain pientä krumeluuria maskissa, muuten musse on ollut 60- ja 70-luvulla mustamaskinen. Ja kuten Jarkko sanoikin, ajovalot on sarjasta johtuen liian suuret. Muuten työssä ei oo kuin kehumista. =)
Kyllä, tyylikäs ja vähäeleinen ulkoasu. Miten elokuva Bullitt tuleekaan mieleeni. Aikoinaan sarjaa pidettiin melko hyvänäkin ja mikäs siinä; Mustangilta näyttää.

Vaikea on tähänkään malliin mitään negatiivista arvostelua keksiä. Ei tuu kyllä mitään mieleen.
Hienoa työtä! Sammalenvihreä maali on kuin suoraan 70-luvun alusta eli värivalintasi on kuin timantti prinsessan tiarassa.
Galleriaa selaillessa törmäsin tähän, tyylikäs Mustangi kaiken kaikkiaan.. Kyllä peltivanteissa pillerikapseleilla on sitä jotain.. :)