Pienoismallit.net

Mig 15 uti

Trumpeterin Miggi oli ihan mukava kasattava. Pieniä valupurseita osissa esiintyi vaan ei haitaksi asti. Etsiosia ei tähän malliin kuulunut. Vyöt penkkeihin tein sinisestä teipistä. Mallin mittatarkkuuksista en osaa sanoa mitään. Kyllähän tuo esikuvaltaan näyttää aika hyvin. :) Maalattu Revellin aqua coloreilla. Siirtokuvat on S.B.S modelin valmistetta. Ovat erittäin hyvää laatua. Jos jollain on kuville tarvetta niin tuosta jäi ylimääräiseksi vielä neljään koneeseen. Saa halvalla :) Saumojen litkutus menikin sitten ihan persiilleen. Jätin hölmö tuon aineen kuivumaan ja sittenhän nuo ylimääräiset ei enää suosiolla pois lähteneetkään. Olkoon tuollainen sitten :)

Kommentit

Moi Paavo!

Todella hieno "Mukelo" Maalaus on todella hyvä, ohjaamon lasitus näyttää todella hyvältä. Onko Revellin aqua colorin metallimaalit minkälaisia käytössä? Pohjamaali, mitä käytit? Ja metallimaaleissa se tärkein! Tuoksu! :)

Terv Pekka!
Kiitos Pekka. Olen tykästynyt noihin aqua coloreihin sen hyvän peittävyyden ja tasaisesti leviävyyden takia. Haise nuo ei millekkään. Mikä on etenkin ruiskuttaessa hyvä juttu. Omaa ohennetta kannattaa käyttää. Vesi ei ole hyvä ruiskuohenne. Pensselikäytössä kyllä. En vetänyt mitään pohjamaalia.
Maalaus on todella upeasti onnistunut!! Harmi vain nuo paneeliurst…
Itsekin olen miettinyt noita Revellin Aquacoloreita; mistä hankit/olet hankkinut noita ko. maaleja?
Pidän!!
Avasin kolme tuntia sitten gallerian ja ylimpänä nököttää Paavon Mig. Kelasin kuitenkin alempana olevia uusia malleja, joita kommentoinkin.
Sitten tuli Migin vuoro ja tiesin suunnilleen, mitä tulen näkemään.
Mutta ohhoh. Ihan niin kuin joku olisi sotkenut mallin jollain tussilla.

Siis olet tehnyt pohjamaalausta lukuunottamatta paljon työtä ja hienon mallin tarkoilla rajauksilla, viritellyt upean antenninjohdon yms. Ja sitten ikäänkuin " no antaa olla koko malli.."
Minua harmittaa sinun puolestakin nuo "ylimääräiset". Metalliväriin ne jää kyllä kiinni niinkuin synti laupiaalle. Mutta olisiko mahiksia korjailla kuitenkin? Joskus saman mokan tehneenä jouduin vaan maalaamaan metallimaalin uudelleen, mutta vain seuraavasta paneeliurasta alkaen. Koetin hinkata pois jo kuivunutta emalilitkua vanupuikoilla käyttäen siihen erilaisia kemikaaleja, mutta entistä sotkuisemmaksi meni.

Tekisi mieli antaa tähtösiä runsaastikin, mutta en pojota ollenkaan, koska kokonaisuutta häiritsee nuo "tussunjäljet".
T.T
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Maalaus on todella upeasti onnistunut!! Harmi vain nuo paneeliurst…
Itsekin olen miettinyt noita Revellin Aquacoloreita; mistä hankit/olet hankkinut noita ko. maaleja?
Pidän!!
Olen ostanut kaikki Aqua colorit Puolasta Model making eu:sta. Harmi kun noita ei Suomessa myy kukaan.
Olen koittanut nyt korjailla tuota maalipintaa. Nyt se on käytännössä pensselimaalattu :) Tuliko tuosta nyt sit yhtään parempi? Vaihdoin pari kuvaa uusiksi.
Minun silmääni ei kyllä osu nyt mikä olisi paneeliurissa hämminkiä aiheuttava tekijä. Voisiko joku valaista? Voi toki olla että maastokuvioituihin koneisiin tottuneena en näe jotain mitä pitäsi? Aivan minttu tekele!
On kyllä hieno tuota panelimokaa lukuunottamatta. Ittiä miellyttää maalipinta ja nuo kuvat jotka hämäryydestä huolimatta tuo hienosti konetta esille. Kulumaa ja käytönjälkiä tämä ei kaipaa vaan on hieno justiinsa näin. Rakennusjälki siistiä kautta linjan niinku sinulla aina. Nätti on on:)
Hieno kone. Kuinka olet toteuttanut tuon antennilangan pyrstön päässä olevan "paksunnoksen"? Olen aina miettinyt kuinka nuo tehdään…
Tuo on älyttömän ohutta messinkiputkea. Oli vaikea saada tuo lanka ujutettua siitä läpi. Sitten se on vaan hieman pihdeillä puristettu :)