Pienoismallit.net

SU-76

Mallailu jäänyt hieman muiden harrastusten varjoon mutta tulipas tällainen rynnäkkotykki vaihteeksi rakennettua. Malli on rakennettu melko lailla suoraan laatikosta muutamin muokkauksin ja lisäyksin. Kokeilin ja harjoittelin tähän vaunuun toista kertaa modulaatiota, joka tosin jäi ehkä hieman vaisuksi.

Kommentit

Tankkimallailusta varsin tietämättömänä uskallan kuitenkin todeta, että hyvin tehty toteutus hieman harvinaisemmasta aiheesta.

Ja taukoja tulee muiden kiireiden vuoksi muillekkin.
Ainakin tuloksen perusteella kannattaa jatkaa. Modulaation laimeus ei välttämättä ole huono asia, pintakäsittely miellyttää ainakin minua.

Millainen tuo MiniArtin sarja muuten on? Heillä on joitain mielenkiintoisia sarjoja, mutta olen ollut vähän epäilevällä kannalla laadun suhteen.
Matti M 17.12.2016 15:27 Vastaa lainauksella
MiniArtin T-70-sarjaa sekä muutamia figuuripakkauksia hypistelleenä voin sanoa laadun olevan hyvä, ei kannata aristella. Sama pätee tähänkin sarjaan.
Matti M 17.12.2016 15:30 Vastaa lainauksella
Niin ja tämän mallin viimeistely on onnistunut, maalipinnan sävyerot juuri sopivat, muutenkin sopivasti kuluneen näköinen.
Esimerkillistä jälkeä siirtokuvien kanssa. Näyttävät kuin maalatuilta, kuten pitääkin.
Kiitoksia kommenteista! Miniartin laatutaso on tosiaan erittäin hyvä, kuten Matti tuossa jo mainitsikin. Tämä malli on kasattu numeroa 35143 kantavasta paketista. Muutama heikkous löytyy kuitenkin tornin (jos tuota nyt siksi voi sanoa) seinämien kiinnittämisessä runkoon ja tykin sovituksessa alustaansa. Nuo toisaalta saattavat mennä oman tumpeloinnin piikkiin.
Oivaa työnjälkeä!! Kasaus ja pintakäsittely suorastaan superia!!

yst.terv. TK:n Seppo