Pienoismallit.net

Fiat 131 Mirafiori stradale

Abarth - Välikopan tappaja

Kyseessä Fujimin patterikotelosarja, omasta mielestä melko synkkä esitys. Kori on ihan kohtalainen esitys, mitään muuta hyvää sarjassa ei sitten olekaan. Sarja on esittävinään rallimallia, mutta paketista ei löydy oikeastaan mitään ralliversioon viittaavaa. Sisustassa (jos sellaisesta voi puhua) on vakiopenkit, ei turvakaaria, eikä mitään muutakaan vaadittavaa. Sisusta koostuu siis kolmesta osasta: lattiasta, ratista ja vaihdekepistä. Sarjassa on kaikenkaikkiaan ehkä nelisenkymmentä osaa ja näistä noin puolet koostuu moottoroinnin osista. Helpompi päätös oli tehdä siviilimalli sen ralliversion sijaan.

Kommentit

Siistin mallin olet sarjan puutteellisuuksista huolimatta saanut aikaan. Pidän Fiatin pelkistetystä tyylistä.
Eiks toi nyt kuitenkin esitä Abarthin tekemää kilpamallia. Ainakaan isän Mirafiorissa en muistaisi olleen tuollaisia airodynaamisesti poileroituja spuskureita ja lokasuojia.

Kivat Hankkijan värit muuten. Onko maahantuojaa ihan tarkoituksella muistettu ?
Tavallisessa 131:ssä ei ollutkaan minkään sortin levikkeitä, mutta Abarthin ralliversion luokittelumallissa oli. Tämä on alunperin Fujimin patterikoteloralliauton sarja, mutta koskei sarjan sisustassa ole mitään ralliin viittaavaa, ajattelin tehdä siitä siviilimallin.