Pienoismallit.net

Volvo F 16

Italerin "polarline" sarjasta tehty puolikkaan vetäjä. Kori maalattu Mastonin sinisellä ja muut osat Tamiya/Vallejo/revell, mikä sopi parhaiten. Vanhennuksia harjoiteltu ja pölyjä sudittu pigmenteillä. Joitain osia tehty itse puuttuneen tai muuten epäkelvon paikalle. Kommentteja ja kysymyksiä saa laittaa, vastaan kun ehdin.

Kommentit

Hyvää työnjälkeä Mika!
Säistäminen on tasapainossa, ja todentuntuinen. Jos toiveita saa esittää, niin seuraavaan malliin vain lisää vaikeusastetta. Lisää yksityiskohtia, sähköt, jarruletkut…
Hyvä kokonaisuus!
Kiitos Pasi. Jarruletkut oli puolittain työn alla, pöydällehän ne jäi kun ei ollut tarkkaa tietoa mikä letku minnekin tulee. Sähköt vedetty hyppysähköllä.. hyvä huomio siis. Seuraavasta mallista ehkä löytyykin jo melkein kaikki.
hynkkeli 11.10.2016 19:43 Vastaa lainauksella
Tosi hyvin onnistunut malli, oikein aidon näköinen. Renkaatkin ovat mukavasti "painuneet", vai mikä se sana nyt onkaan..
Pakoputki sisältä mustemmaksi ja ritilät astimissa ja korin takana voisivat ehkä olla kuluneempia, noin niinkuin minun mielestäni.
Sami L. 11.10.2016 20:01 Vastaa lainauksella
Siisti äffä, omaansilmään aikakaudelleen sopiva maalaus, eikä ihmeempiä härpäkkeitä. Perussiisti työkalu ajalta kun miehet oli puuta ja autot umpirautaa.. ;)
Ainoa mikä omaansilmään "paistaa" on rekisterikilven puhtaus suhteessa muuhun ajoneuvoon :) Loistava tekele vaikken kauheasti ziviilijutuista muuten välitä!
Kiitos kommenteista ja vinkeistä. Kaikkea ei mitenkään aina itse huomaa. Ritilät on alumiiniverkosta ja muovisoirosta väännetty, kuvissa näyttää erilaisilta kuin livenä. Auto on Mallisto kaupan ikkunassa näytillä, jos haluaa lähemmin katsoa. Kilvet on uudet kun konttorilla oli ruuhkaa.. ;)
Hieno Volvo. Muistuttaa ajasta jolloin Italerin mallit olivat ajanmukaisia.;) Edellisten kanssa samaa mieltä säistämisen onnistuneisuudesta. Jos Pasi sai toivoa, niin kai minäkin…:) laajakulmapeiliä kaipaisin apumiehen puolen peilinvarteen ja oven yläreunaan sitä etukulman näyttävää.
Ari Oksanen 14.10.2016 17:49 Vastaa lainauksella
Tämä vie muistoissa 80-luvun loppuun ja Suonenjoen Osuusmeijerin "kuuleriin"… joskin se oli F-12 sekä täysperä. Sillä pojat ajoi monta lastia öisin kurria Nastolaan ja Lapinlahteen. Päivisin työ jatkui maidon keräilyssä. Tämän ikäluokan raskas kalusto herättää näin realistisesti mallattuna hyviä viiliksiä. Pidän kovasti. Ehkä vetopöydän voisi rotjata voimallisemmin mustuneella vaseliinilla…määttiijjä? Kun nyt en ole kilven perusteella varma, minkä valtion rekisterissä tämä on, niin nuo etuäärivalot katolla ovat pieni kysymysmerkki. Suomessa niiden tulisi lain mukaan heijastaa valkoista valoa.