Pienoismallit.net

VW Beetle Patina Edition

Tamiyan Kupla ryyditetty mahdollisimman suurella määrällä lisävarusteita. Paljon omaa suunnittelua olevia fotoetsiosia.

Kommentit

Jälleen kerran Eerolta todella upea tuotos! Ei voi kuin mykkänä ihailla käden jälkeä.., Sekä detaljit että pintakäsittely ovat vain niin upeita! Itseäni nuo vanteet hieman häiritsee; eivät oikein istu tuohon kokonaisuuteen. Vanteiden malli on kyllä ok, mutta kiiltoa voisi vähentää tai pintaan "taikoa" patinaa.
Mutta yhtäkaikki: UPEA. Taattua Eero-laatua!!!
Nyt menee jotenkin överiksi kaikki tuo sälä. Vantteet ei sovi tyyliin.
Hienosti kyllä säistetty, mutta rajansa kaikella.
Hienoja yksityiskohtia olet rakennellut paljon, mutta kokonaisuus ei ole jotenkin balanssissa.
Työnjälkihän on upeaa ja taidokasta.
Ei parasta Eeroa, varsinkin kun laitoit vertauskuvan.
Samoja linjoja menään,liikaa kamaa,itse auto hukuu.Kupla on sairaan upeasti tehty ja vanteet kyllä pasaa just oikein,patinarakennus tyylihän on just näin,kori kulunut mutta puhdas ja siisti,uudet vanteet ja alusta tontiin,konetila laitetu hienoksi ja sisusta oikein siistiksi mutta myös hieman kulunut.Näin ymmärrän tämän tarkoituksen olevan.Mutta silti on hieno.
Mun mielestä taas vanteet sopii tyyliin hyvin, monestihan patinavehkeisiin laitetaan uudet ja kiiltävät vanteet alle (Tosin valitettavasti monesti laitetaan liian isokokoiset vanteet matalaprofiilikumeilla, onneksi tässä ei ole tehty niin :D).

Loistavaa jälkeä taas kerran. Korin ruoste ja muu patina on todella aidonnäköistä ja lisävarusteet sopii tähän tyyliin täydellisesti. Hienoja detaljeita riittää ympäri mallia kun katsoo tarkasti noita kuvia.
Todella upea malli, jota tulee katseltua enemmänkin. Kun kollegat arvostelevat tyyliasioita -kuin jostain 1:1 -autosta- mallailullisten ansioiden sijaan, tietää että poikkeuksellisen hienosta lopputuloksesta on kyse. :)
Pekka Muikku kirjoitti:
Kun kollegat arvostelevat tyyliasioita -kuin jostain 1:1 -autosta- mallailullisten ansioiden sijaan, tietää että poikkeuksellisen hienosta lopputuloksesta on kyse. :)
Vaikka oonkin savolaenen viimestä piirtoa myöten, niin nyt en ymmärrä Iisalamen Pekan kommenttia. ( tosin vastuuhan siirtyy meiltä savolaisilta kuulijoille..).

Siis jos täällä arvostellaan tyyliasioita kuin oikeassa autossa, niin tietää että poikkeuksellisen hienosta mallista on kyse?
Vai.
Meinaako kommentti sitä, että jos PM.netin käyttäjät vertaavat mallia ja sen tyylikkyyttä oikean kokoiseen samanlaiseen ( tehty esikuvasta ) ja huomaavat, että se ei ole esikuvansa näköinen, niin silloin se on poikkeuksellisen hyvä?
Jokainen edellinen kommentoija on kehunut mallia "mallailullistisilla" ansioilla. Mallarihan on aivan mallareiden huippua ja kestää vertailun missä vaan.
Timo Rissanen kirjoitti:
Vaikka oonkin savolaenen viimestä piirtoa myöten, niin nyt en ymmärrä Iisalamen Pekan kommenttia.
heh… no ei se mitään haittaa:)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Timo Rissanen kirjoitti:
Mallarihan on aivan mallareiden huippua ja kestää vertailun missä vaan.
Ei kai täällä mallareita arvioida, vaan malleja :) Arvostelutähtien määrään ei pitäisi vaikuttaa, vaikka tämän olisi tehnyt joku 10-vuotias ensimmäisenä mallinaan.
Timo Rissanen kirjoitti:
Meinaako kommentti sitä, että jos PM.netin käyttäjät vertaavat mallia ja sen tyylikkyyttä oikean kokoiseen samanlaiseen ( tehty esikuvasta ) ja huomaavat, että se ei ole esikuvansa näköinen, niin silloin se on poikkeuksellisen hyvä?
Hmm.. vertaavat mallia oikean kokoiseen samanlaiseen ja huomaavat, että ei ole esikuvansa näköinen? Onko joku referenssikuva poistettu vai mistä löytyy se esikuva, jonka mukaan tämä on tehty(mutta ei ole esikuvansa näköinen)??
Upea kupla se on.. Ainut mikä herättää lievää ihmetystä on nuo hikilaudat tuossa tarakalla.. :D Kun autosta muuten huokuu sellanen hiekkarantafiilis, niin sitten siellä on "Peltoset" tarakalla.. :P Tätä on pitänyt käydä useamman kerran vilkuilemassa kun nuita detaljointeja on niin paljon ettei kerralla kaikkea huomaa.. Sanosin neljä ja puoli pojoa.. Se puolikas lähtee nuista hikilaudoista.. hyh hiihtäminen on muutenki.. :D
Tai sitten toi Kupla on Antti Litjan autoelokuvan "Loma" jälkifiilareissa…
hieno kupla kyllä