Pienoismallit.net

"Quarter Horse" T Ford

Hot rod kiihdytin on rakenneltu pääosin AMT:n parts pack sarjasta, josta moottoriksi valikoitui Pontiac 421cid V8.. ja koriksi mukana tullut T Ford koppa.. Scrachina tähän on rakennettu runko ja jousitukset, jäähdytin rakentui kolmen jäähdyttimen osista, akselistot on peräisin Monogramin 50`Ford pick upista. On sinne eksynyt jopa etsiritilää maskiin.. Rakentelin tämän löysin rantein, hieman tunnustellen muovin silppuamista ja minulle uusia akryylimaaleja. Tähän asti kun oon sutinut mallini lähinnä emaliväreillä, niin tähän on käytetty pääasiassa akryylejä. Siirtokuvat poimin sieltä täältä, jämä arkeilta mitä on vuosien saatossa on kertynyt.. Joitain detaljointeja puuttuu, mutta mitäpä kiihdytysauto kaasupolkimella tai raidetangolla tekis? :D (lisään ne ehkä myöhemmin)

Kommentit

Tällaisten tutkielmien avulla on mahdollista kokeilla jotain ei niin vakavaa. Tyylikäs klassikkokiihdytin, mukavat värit ja rento ote. Sullakin on näemmä tapana laittaa piilopaikkaan nimmari ja vuosi.
Kiitos! Kyllä tätä oli erimukava väkästellä, kaikkea en yrittänyt edes hieroa viimisen päälle, vaan just sellasella rennolla otteella kokeilin uusia juttuja.. Tuo nimmarin ja vuoden laitto ei mulla ole mitenkään tapana, joihinkin malleihin se on tullut piillotettua.. :) Koriahan mie en tässä ole vielä liimannut edes kiinni, joten lisädetaljointeja saatan vielä laittaa kunhan sopiva inspiraatio tulee.. Tää on kai tavallaan valmis projekti… :D
Moi Janne,

Todella siisti rodi, vaikka en näistä malleista ymmärrä kuin työnjäljen.

Yst. terv.
Kartsa
Kiitos Kari! :)