Pienoismallit.net

Lemmy's car junkyard

Jo aiemmin tuota kuplaa esitellessä kirjoitin että se liittyy erääseen dioraamaan,ja nyt tämä kyseinen dioraama on valmis. Eli amerikkalainen autoromuttamo/purkaamo. Tämän rakentaminen oli ihan kivaa. Hiekka on aitoa ja se on kiinnitetty Erikeeperillä. Puut ovat koivun oksia. Autot ja autojen osat ovat miljoonalaatikosta kaiveltuja. Pressu on tehty vanhasta sadetakista. En nyt keksi muuta kirjoitettavaa.
Risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Et nimennyt "Lenni´s Car Ju…?
Tämä on ikäiseltäsi onnistunut dioraama. Kivasti autot ruosteessa ja vanhennettu. Sadetakillekin löytynyt uusiokäyttö ja näyttävä onkin. Siinä on elävyyttä, koska katto hieman veden painosta taipunut.
Kivoja pikku yksityiskohtia, jotka lisäävät kokonaisuutta hyvin.
Pienet motkotukset tuosta aidasta. Se ikäänkuin ei kuulu joukkoon. Samoin dioraaman reunat - ne ovat kuitenkin osana mallia, joten kannattaisiko ne värkätä uudelleen? Tarviiko tämä aitaa ympärilleen?

Kuvaus on onnistunut kivasti luonnonvalossa ja tausta sopii hyvin.
Tämähän näyttää siltä kuin olisi oikeasti jossain olemassa kun kuvia katselee. Onnistunut siis.
Kiitos kommenteista!Juu en nimennyt Lenni's car junkyard:iksi kun ajattelin että Lemmy on enemmän amerikkalainen. Tuo aita on nyt purettu ja vaihdan tuon kuvan kun saan otettua uusia kuvia. Mutta pitäisikö nuo reunat maalata vai mitä meinasit?
Nyt on alustan reunat maalattu mustaksi ja aita purettu. Myös uudet kuvat on lisätty.
Lenni Marttinen kirjoitti:
Nyt on alustan reunat maalattu mustaksi ja aita purettu. Myös uudet kuvat on lisätty.
No niin. Hammastikut poissa ja parempi heti. Kysyisin vielä, että onko tuo kokonaisuus nostettavissa ja siirrettävissä? Näyttää, että hiekkaerämaahan on vaan tontin reunat laitettu. Metsätaustaisissa kuva ei siltä näytä, mutta 1 ja 4-kuvissa näyttää. Jokatapauksessa kokonaisuus on nyt paremman näköinen.
Kiitos kommentista! Kyllä kokonaisuus on nostettavissa ja siirrettävissä. Pitäisikö tuohon lisätä esim.ruohoa,multaa,tms?
MM 8.10.2016 22:10 Vastaa lainauksella
Hieno dioraama! Kuplan vanteet ja musta Studebaker (?) kaipaisivat mielestäni hieman säistämistä, ja Kuplahan ei ole Amerikan malli… mutta nuo ovat pikkuvikoja, pidän varsinkin takana olevasta romukasasta.
Kiitos! Tuota mustaa studebakeria on säistetty vähän.Tuo kuplakin oli Amerikan malli,mutta omaan silmään näyttää paremmalta noin. Voihan se olla että kuplaan on laitettu Euroopan-mallin puskurit:)Tosiaan kuplan vanteita saisi säistää,niin sopisi paremmin kokonaisuuteen.
Lenni Marttinen kirjoitti:
Kiitos kommentista! Kyllä kokonaisuus on nostettavissa ja siirrettävissä. Pitäisikö tuohon lisätä esim.ruohoa,multaa,tms?
Sehän on taiteijan oma näkemys.
Minusta ei ainakaan mitään vihreää ruohoa. Kuvittele millaista olisi kävellä tuolla, olisiko siellä jotain kasveja?? Öljyläikkä hiekassakin on hyvä yksityiskohta.
Doiraamaan ei minun mielestä pidä alkaa tunkemaan liikaa yksityiskohtia, koska silloin asian idea ja aihe kärsii. Toki aiheeseen liittyvää voi miettiä lisäiltäväksi.
Jos taas dioraama on pohjaltaan iso, niin tyhjää tilaakaan ei ole kiva katsella.
Mieti asiaa useilta eri kannoilta.
Juu.