Pienoismallit.net

U.S.S. Enterprise

Maailman ensimmäinen ydinkäyttöinen lentotukialus U.S.S. Enterprise rakennettiin vuosina 1958-1961, jonka jälkeen se aikansa palveltuaan jäi eläkkeelle vuonna 2012.

Revellin vuoden 1984 rakennussarja oli melko kauhea rakennettava, koska valurangat olivat niin täynnä purseita ja valuvirheitä.

Itselleni tämä oli puhtaasti hyvän mielen harjoitustyö, koska päätin alkaa opettelemaan paremmin maalaamaan. En siis halunnut stressata jos osat eivät ihan täydellisesti sopineet toisiinsa tai jos jotain oli rakennussarjan virheistä johtuen vinossa, vaan rakentelin menemään sillä asenteella että tämä on hauska harrastus ja kun pyrin tekemään välillä jotain valmiiksi, saan hyvän mielen itselleni. Olenkin varsin tyytyväinen maalipintoihin, jotka toteutin sekä ruiskulla (mun ekat ruiskumaalaukset!) että siveltimellä ja maskiteippauskin tuli entistä tutummaksi.

Koska laitan mallin tänne esille lähinnä antamaan itselleni lisää motivaatiota, ja koska malli oli tällainen välityö, se ei ole tähditettävissä.

Kommentit

Harmi, ettei ole tähtiarvostelua. Vaikka en laivoja olekaan tehnyt, niin kyllähän tuo hieno on! Etenkin, jos sen ajattelee välipalaksi.
Omasta mielestäni myös moiset valun huonosta laadusta johtuvat "virheet" tuo kivasti eloa näihin malleihin, vaikka ehkä puristit eivät tykkääkään - mut mää tykkään :)