Pienoismallit.net

2015 Ford Mustang BOSS 302

Simppelistä ( 12 osaa ) Revellin build and play- sarjan rakennussarjasta rakennettu hyllymalli.
Muutokset:
Renkaat, jarrut ja vanteet Mr. modeller. Peilit Aoshiman Nissan Gloria 330. Pakoputkenpäät metallia. Etuvalot uusiksi. Korimalli muutettu HT:ksi poistamalla sivuikkunoiden välinen tolppa.
Maalattu Tamiyan bright orange + pearl clear maaleilla. Siirtokuvat Revellin ´70 Mustangista, BOSS 302- versioon täysin kuulumaton konepellin SHELBY- teksti metaltransfereita KA- Modelsin detailsetistä.
Nopeahkosti rakenneltu mallailumotivaation etsimismalli.

Kommentit

Mä oon kaupassa nuita ihmetellyt mutta jäänyt hyllyyn. Näköjään ainakin tästä mustangista saa pikkusen mielikuvitusta ja laatikon ulkopuolista ajatusta käyttämällä ihan fiksunnäköisen hyllymallin tehtyä.. Hieno on, toivottavasti se rakenteluinto löytyy sullakin takaisin.. :)
Sopivaa taustaa vasten näyttäs erehdyttävän aidolta :) hieno malli
Tässä on meikäläisen unelma-auto sunnuntaiajeluita varten. Upea on tämä mallikin. Kokonaisuus tuo hyvin esiin esikuvan parhaat piirteet. Varo vain, etten yritä ostaa tätä sinulta.

Kyllähän tässä on niin hieno Snap kit -malli, että tämä panee kyllä miettimään, onko lopputuloksen kannalta mitään järkeä käyttää työtunteja perusautomalleihin ja sen osien viilaamiseen. Tämä mallihan vetää pohjan pois nyt muilta automalleilta =]
Kiitoksia kehuista! Tarvittaessa malli on myynnissä.
: )
Yhteyden minuun saa sujuvimmin vaikkapa fb:n messengerin kautta.
Rakentelun lähtökohdaksi valittavan rakennussarjan valinta ainakin kohdallani riippuu tavoitteesta, siitä millaiseen kokonaisuuteen milloinkin pyrin valmiissa mallissa. Joskus on laitettava se viimeinenkin detalji paikalleen ja joskus taas riittää tällainen ylimalkaisempi esitys.