Pienoismallit.net

Spitfire Mk.Vb Trop

Supermarine Spitfire Mk.Vb Trop.

Kesän jälkeen paluu mallailun pariin spitfiren voimalla.Tamiyan laadukkalla sarjalla oli mukava lähteä kohti syksyä.Maaleina käytin revellin ja vallejon akryylimaaleja ruiskuttamalla sekä päälle mattalakka(merkkiä en muista)

Uutena haasteena kokeilin kuviomaalausta ilman rajausteippejä ja värihuuhtelua,siinä tohinassa unohdin panelirajojen maalauksen.

Kommentit

Upeen näkönen Troppi Spitti!
Camo onnistui hyvin ilman rajausteippejäkin eikä tuo paneelirajojen tummennus niin paljoa tässä naamiossa haittaa koska kuitenki lentoympäristö aikalailla rutikuiva aavikko.
Kokonaisuus silmiä miellyttävä.
Kiitos kommentista Jean.Tosiaankin aavikkomaalus ja väripesu armahtivat naamiomaalauksen tason,treenaamisella siinäkin edetään.
Spittejä ei ole koskaan liikaa, ja tämä on hieno lajityyppinsä edustaja. Naamiomaalaus näyttää hyvältä tuon alustan päällä - joskin alusta näyttää olevan melkoista louhikkoa mittakaavaan nähden. Mutta kuten Jean jo sanoi - kokonaisuus miellyttää silmää.
Ihan siisti MkVb Trop. Sopivan hillitysti vanhennettu. Camo on ilmeisen onnistunut kun se sulautuu hyvin kuvausalustaan. Kuuluisiko kansallisuustunnusten olla hieman lähempänä siivenkärkiä vai antoiko rakennusohje nuo paikat.
Kiitos kommenteistaTero ja E-P Sinkkonen
Huomasin saman kun tero tuosta "louhikosta"kuvauksen jälkeen.
Mielestäni decalit olivat noin myös ohjeissa.
PhantomII 18.9.2016 09:49 Vastaa lainauksella
Tyylikäs aavikko-Spit. Kuten yllä, Spitejä ei ole koskaan liikaa ja aavikkomaalaus on aina sydäntäni lähellä. Kivasti näyttää maalaus onnistuneen ja vaikka "sora" on melko isokalibeerista, antaa se silti näytteen siitä, miten aavikkocamo sulauttaa mallia/konetta taustaansa vasten.

Paneeliviivoja voi litkutella jälkeenpäinkin mattamustalla, jos uskaltaa. Kannattaa muistaa mustan ohentaminen, ettei tule ylilyöntejä siinä suhteessa.