Pienoismallit.net

Spitfire Mk.I

Spitti… Ei liiemmin koneena esittelyjä kaipaa.

Mallina ensimmäinen lentokone piiiitkään aikaan. Rakenaminen hyvinkin suoraviivaista, kittiä ei juurikaan tarvittu.

Kommentit

Ihan tyylikäs Spitfire. Värimaailma miellyttää silmää. Ruutikaasuvanat on teknisesti hyvin toteutettuja mutta olivatko ne todella noin korostuneita esikuvassa . No, makuasia. Yleisilme kuitenkin positiivinen.
No nämä 1/48 Tamiyat tuskin tarjoavat rakentamisen suhteen mitään haasteita? Maalausjutut ovat tietysti toinen asia.

Antennilanka on mielestäni vähän liian paksu tähän skaalaan.

Hienoa, että olet ottanut työn alle lekon pitkästä aikaa.
Upea Spitti ensimmäisiksi lekoiksi. Kaikenpuolin onnistunut malli. Ehkä hiukan ylikorostuneet ruutivanat ja liian paksu antennilanka. Antennikin näyttäis olevan vinos. Mutta tästä on erittäin hyvä jatkaa. Jos kokemus oli positiivinen niin lisää lekoja vaan;)
Spittejä ei ikinä näe liikaa ja näin hyviä ei näe tarpeeksi. Kuskin maalaus oli kohokohta. Lekomalleissa maalattuja "ukkoja" harvemmin näkee.
PhantomII 21.8.2016 18:11 Vastaa lainauksella
Kyllä: Aina on kiva Spitejä katsella. Hyvästä lähtökohdasta syntyy helposti hieno malli, kuten tässä.
Mitäs saaja tykkää mallista ? ;)
Komea Spitfire. Ruutivanat tosiaan korostuvat mutta mun silmään ne silti istuvat hyvin tuohon värimaailmaan/kokonaisuuteen. Hyvä hyvä !
Huh!
Nyt on nätti Spitti kehissä!
Erittäin onnistunut camo sekä siihen todella smoothi mattapinta. Myös ruutivanat tuo sopivasti fiilistä tähän hienoon kokonaisuuteen. Congrats Jaakko! Tykkään!
Spit näyttää aina hyvälle, etenkin jos se on mk 1 ja näin hienosti toteutettu! Camo näyttää erittäin onnistuneelta, ja sävyissä on hyvää vaihtelua. Nähtävästi Jaakko hallitsee lentokoneetkin oikein hyvin tauosta huolimatta.