Pienoismallit.net

Erämaan jermut.

"The gas bar will open soon...".

Pienehkö sillanpää ennen suurta aavikkoa.

Kommentit

On nämä sun "tekeleet" aivan järjettömän hienoja. Taidetta!
Keltainen "14" siis löytyi… Juuri ennätin arvioimaan ja kehumaan Esko P:n tekemän "14":n, niin nyt se on sitten täällä SAS:n kundien reposteltavana..!
Ihan oikeasti, Marcus..!?? Aivan järisyttävän hieno!!! Jälleen kerran niin paljon katseltavaa. Nöyränä otan hatun (jota en omista) päästä pois ja totean - taidetta!!
Turha kai sanoakaan, että PIDÄN!!!!!
Kiitos Petri ja Esa!
Jälleen kerran todella hieno dio Marcukselta!
Tämän näinkin jo aikasemmin toisaalla.
Todella loistava sekä yksityiskohtanen dio myös tämäkin! Ihailtavaa riittää pitkäksi ajaksi.
Ei moitittavaa, hyvä Marcus! :)
Herran Kiesus!! Toi Mersu on kait 1/32?! Hyvin toimii!!

terv. T-K:n Seppo
Joo Seppo, pakko oli vähän fuskata… Siksi se varmaan putosikin.
Upean näköinen diorama jossa yksityiskohtia on niin että hirvittää! Tuota katselee mielellään ja pitkään! Kaikki yksityiskohdat todella huolella tehtyjä, samoin sävyt ovat just eikä melkein kuvaamaan tuollaisia hiekkaerämaaaolosuhteita. Alusta kruunaa kokonaisuuden, tai oikeammin…alustahan on osa tätä kokonaisuutta.

Ei tästä voi olla pitämättä…huipputyö!
Nyt oli mennä aamukaffe väärään kurkkuun. Tosi hieno kookas teos, jossa tunnelma on kohdallaan. Sääli nähdä Mersu mäsänä, mutta tuokiokuva on nappiin. Aavikon henki & pöly huokuvat hienosti toteutetussa setissä.

Jeepistä aivoissa tärähti melkoinen flashback edelliseen mallari-/junioriaikaan, jolloin muovisotilaille rakenneltiin poterot ja juoksuhaudat taloyhtiön hiekkalaatikolle, pommitettiin ja tulitettiin niitä pihakeinusta kivittämällä. Hiekka pölisi ja fiilis oli huipussaan. Dion jeeppi oli 1. haastava ei-lentokonemallini. Viikkorahoja säästelin pitkään, ennenkuin sain sen hankittua Harrasteesta vai olikohan Laurilasta.

Komea taideteos. Tekijää ehdotan taidematrikkeliin, jos ei siellä jo ole. Ja kiitos tujusta flashbakistä.
Hienoa jälkeä taas kerran. Kaikki kehut lienee jo annettu eli komppaan edellisiä.
Argh mikä taideteos! Detaljien määrä on huikea, ei tiedä mihin katsoisi. Fiilis on kyllä tässä kohdallaan, tuntee melkein nahkansa palavan afrikan auringossa kun tätä katselee. Huippudio!
AJ 27.9.2016 14:58 Vastaa lainauksella
Moi Marcus, Tämä taideteosdiosi on päässyt vilahtamaan silmieni ohitse, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

En oikein teidä mitä kehuja ja superlatiivejä tähän enää oikein lisäisi, kun ne edelle on jo tuotu hienosti esille.

Kyllähän tämäkin dio kolahtaa - tuo keltainen "14" Mersu 1/32 skaalassa tuo sen "jotakin upean erilaista" lisän tähän dioon - ja hyvinhän se istuu dioon. Mitäs tähän enää muuta kuin, että ässädio! Terkuin, AJ