Pienoismallit.net

-55 Chevrolet Bel Air convertible

Jo pitkään keskentekoisena ollut ja välillä jotain rapattu tähän,viimein se tunnelataus tuli että sai kunnolla tehtyä valmiiksi.Malli on erittäin tarkka ja hyvin tehty,osat passasi kaikki oikein hyvin toisiinsa,viilaa ei paljoa tarvinnut.Luonnollisesti värit ovat aikakauteen soveltuvat pastelli värit/yhdistelmä.Sisustan värit ovat mallin omat trimmi kartasta etsitty optio yhdistelmä.Moottoriin lisäsin johtoja,letkuja ja muutaman muun lisukkeen.Ei mitään ihmeellistä,kun kasaan laittoa.Pölykapselien maalaus meinasi otaa pattiin jonniverran,liian pientä sokealle ja kopura käsille,voimasanoja tuli jokunen ja sen voimasta suunilleen siedettävä lopputulos.
Lisävarusteitahan tämä malli pursuaa runsaasti,puskurien lisukeet,v8 koneen,ohjaustehostimen,alipainetoimisen lasisen ikkunanpesu säiliön,sähköinen pyyhkiän moottori,fenderit,varapyöräteline puskuriin,tuplaputket ja koristepäät,radio+anteeni,paperinenäliina teline koelaudan alla.

Kommentit

paavo p. 10.8.2016 22:19 Vastaa lainauksella
Hyvin puunattu maalipinta yms. :-) .
PhantomII 10.8.2016 22:35 Vastaa lainauksella
Kaunista pastellia! Tyylikäs kokonaisuus jälleen. Tuo onkin näpsä vaihtoehto mallissakin; huonommalla kelillä voi vetää rätin ylös.
Silmäkarkkia! Erinomaisen tyylikäs kokonaisuus. Maalipinta etenkin on onnistunut tosi hyvin! Vaikka en itse näihin 50-lukulaisiin jenkkeihin syty, niin kyllähän näitä kuvia taas on katseltava… Todella hyvä suoritus niin mallissa kuin kuvissakin!
Pidän!
Esa.M 11.8.2016 19:52 Vastaa lainauksella
Hieno Bel Air!,millä maalilla on toi pääväri maalattu?,on aika lailla saman sävyinen kun isällä oli kupla aikoinaan,olen yrittänyt löytää ton väristä maalia että saisin tehtyä siitä kuplasta pienoismallin!,auto on jo valmiina odottmassa.
Oikeita 2komponenti auto maaleja käytän pääasiassa mallien pinta maalaukseen,sävyt on helppo löytää maalikaupassa värikartoista.Itsellä on noita värejä aika hiton paljon ja sekoittelen ite niistä kulloinkin soveliaan ja ittiä miellyttävän värin.
Esa.M 11.8.2016 21:20 Vastaa lainauksella
Kiitos!,pitää käydä katsomassa värikarttoja!.
Hieno on Chevy, tuo väriyhdistelmä on just hyvä.. Sopivan klassinen :)
Todella hienosti valittu maalaus! Tietysti autokin on upea :)