Pienoismallit.net

Scania 141

Kyseessä ensimmäinen koottava mallini muttei varmasti viimeinen. Ei varmasti helpoin mahdollinen sarja vasta-alkajalle kun kokemusta on vain emek pohjaisien mallien tekemisestä, toki osaan niihinkin tehnyt mittavampia muutoksia kuin tähän.

Lähtökohtana Hellerin 141 rekkaveturi josta tuli sitten muokattua täysperäveturi "skrätsinä".
Autolla ei ole esikuvaa ja mallissa ammennettu ideaa Scaniasta joka olisi käyttöentisöity töihin tuoreemmalla päällirakenteella 141:sen "kulta-aikojen" jälkeen.

Kommentit

Eipä uskoisi lopputulosta katsellessa, että kyseessä on ensimmäinen muovimalli. Kaikinpuolin hieno lopputulos! Äkkisiltään ei moitittavaa!
Pidän!
Tämän aikakauden raskas kalusto hivelee meikäläisen silmää. Hatunnosto puolikkaan veturin muuntamisesta tyypillisemmäksi suomiautoksi. Näitä 6 x 2- nuppeja ei liiemmmälti valmiina rakennussarjana ole olemassa. Mahottomasti kiinnostaisi lisäkuvat alustasta, kuinka toteutit esim. telin?
J Pokki 10.8.2016 08:28 Vastaa lainauksella
Tyylikäs kokonaisuus kaiken kaikkiaan ja lähtökohdat eivät tosiaan ensimmäiseksi rakennussarjaksi ole tuossa helleriläisessä aivan ihanteellisimmat, jos nyt ei huonoimmatkaan. Tämä nähtäneen Härmässä livenä?
maxres 10.8.2016 15:50 Vastaa lainauksella
Hieno! Hyvin on Helleri jalostunut. ;)

Toivottavasti ei jäänyt mitään pienoismallikammoa. :D
Ensinnäkin onnittelut komean mallin valmistumisesta. Maalaus ja varusteet vaikuttavat aikakauteen sopivilta rekkavaloineen ja Michelin-ukkoineen. Parannusehdotuksia ei kauheasti jää, ovien saumoihin voisi litkutella hienoista korostusta.
No ompa komia rahtiajokki.Eipä ole valittamista,ehkä hieman renkaiden kulutuspintaan harmaata,itelläkin tämä aina unehtuu tehdä.