Pienoismallit.net

Chevy Van `77

Chevy Van, Harley Davidson teemalla. Siveltimellä maalattu kauttaaltaan.. Rakentelin tämän curbside ajatuksella, eli moottorista ja alustasta ei ole oikeastaan näytettävää. Sisustaan ja koriin keskityin hieman enemmän kuitenkin säilyttäen hillityn ja simppelin yleisilmeen. Paneelirajat saatan vielä litkuttaa, mutta muuten malli on valmis. Käytin taiteellista vapautta maalata takavilkut oransseiksi, vaikka jenkeissä olevassa autossahan ne olis punaiset. Decalit oli vanhahkot ja yks jäikin vähän pahemmin hopeoimaan. Sisustasta kuvia tuolla "työvaihekuvissa"

Kommentit

Hieno "Vani"! Sivellinmiehenä lämmittää nähdä näin hienosti onnistuneita sivellinmalleja!! Ja värimaailmasta myös plussaa! Mitä maalia käytit kultana??
Kokonaisuus erittäin hyvä!!
Pidän!!
Kiitos.. "kultana" käytin Revellin nro: 92 suoraan purkista sutien.. Ei ehkä helpoin väri nuin isolle ja tasaiselle pinnalle, mutta vaikeuksien kautta voittoon.. Hyllymalliin ihan kelpo lopputulos.. :)
Hienoa sivellinmaalausta. Kiitos, että autopuoleltakin teitä löytyy;)
Ja HD juttukin on plussaa, ainakin minun mielestä.

PS. Eipähän ole ainakaan mitään ruiskuttajien appelsiiniefektejä.
Kylläpäs on asiallisen nätti vani.Joo,suti maalauksesta kehuja täältäkin,väriyhdistelmä oikein hyvä.Harvoin näkee pakuja tehtävän täällä,kelpais minunkin hylyyn yksi GM vani.
paavo p. 10.8.2016 22:16 Vastaa lainauksella
Taas on "pensseli-setä" vauhdissa :-) . Hieno on, ei moitteen sijaa.
PhantomII 10.8.2016 22:42 Vastaa lainauksella
Hienosti sudittu maalipinta! Värityskin sopii Harrikka-liikkeen autoon mainiosti. Nuo vanit ovat aina olleet hienoja pelejä 1:1een ja 1/24-25een mittakaavoissa ja kohtuu helposti, niistä saisi rakenneltua mielenkiintoisia malleja. Nuo 1980-luvun rakennellut Vanit ovat esikuvina melkoinen runsaudensarvi ja mielikuvitusta voi ja saa kyllä mallivaneja tehdessä käyttää.
Kiitosta kommenteista, tsemppaa aina mukavasti eteenpäin ja tekemään entistä paremmin.. :)