Pienoismallit.net

JS-7

JS-7 Trumpeterin tapaan ja pienin "what if" maustein, nämä vaunuthan eivät tositoimia koskaan nähneet mutta ehkä jossain toisella aikajanalla… ;) Ja pelkää vihreä museovaunu olisi ollut kuitenkin aika tylsä esitys. Camo on siis vedetty hatusta, muita muutoksia löytyy uudelleen muotoillusta asekilvestä ja tornin taakse suunnatut kk:t on poistettu (tosin tuollaisestakin versiosta löytyy kuvia). Lisäksi on vähän riisuttu lokasuojia ja oikealta sivulta osumaa saaneita laatikon kansia. Vaunun rakentelussa on käytetty Voyagerin etsejä, Aberin asesettiä ja hiukan messinkilevyä (säilytyslaatikoiden kannet).

Yksi ominaisuus jota koitin hyödyntää säistämisessä on noissa vaunun sivuilla viimeisenä olevissa säilytystiloissa sijaitsevat lisäpolttoainesäiliöt, kyseessä on siis säkkimäinen kokoonpainuva viritys. Oikealle puolelle on tullut pari reikää ja dieselit ovat valuneet pitkin rungon sivua ja telakoneiston päälle, teloissa on siis nähtävissä hieman sävyeroa tästä johtuen joskin en halunnut noita aivan märäksi jättää. Uusi kokeilu on taidekaupasta löytynyt rautamaali jolla tehdään ruoste-efektejä, tätä on nähtävissä oikealla sivulla puuttuvien luukkujen kohdalla. Ajattelin ettei kiireessä kasatuissa vaunuissa ole tuhlattu aikaa piilossa olevien pintojen maalailuun. Toisaalta vaunussa on nähtävissä kentällä tehtyjä korjausmaalauksia (vihreät neliöt), myöhemmin ei ole enää sitten vaivauduttu korjailemaan osuma- ja muita jälkiä.

Rakentelukuvia löytyy tuolta: imot.kuvat.fi/kuvat/JS-7/
Jokunen ison reson kuva: imot.kuvat.fi/kuvat/JS-7/JS-7+High+resolution+images/
Ja mielenkiintoinen video vaunusta: www.youtube.com/watch?v=Hoecf7ovrRM

Kommentit

Erinomaisen realistinen esitys ko. vaunusta! Vaikka mukana "mitäpä jos…" versiointia, niin lopputulos on todella upea! Etenkin pintakäsittely ja pienet jipot (mm. rutussa oleva polttoainetynnyri…) näyttävät mahtavilta!!
Ei voi sanoa muuta kuin: tykkään!!!
Todella hieno esitys Tomi ! Komppaan Petriä eli pinta on tosi upean näköinen kaikkine lisukkeineen…lisään tuohon listaan vielä telat jotka ovat aidon ja raskaan näköiset. Viiden tähden suoritus.
hynkkeli 6.8.2016 19:57 Vastaa lainauksella
Todella upea tankki, loistavaa työtä! Petri ja Jari mainitsi sen mitä aioin sanoa itse mallista.
Harmi ettei tällä sivustolla ole mahdollista saada viittä tähteä keskiarvoksi.
Kiitos kiitos :) Tämä oli kyllä varsin mukava projekti, ja mukava on mallinakin tämä möykky. Ehdottomasti plussaa linkki&lenkki -tyyppisistä telaketjuista, varsinkin kun tähän ei friuleja saa.
On kyllä hieno tankki. Camo suorastaan loistava, paljon hienoja yksityiskohtia, mm,tornin pieni vaurio. Tasapainoinen kokonaisuus missä ei hyppää mikään yksittäinen silmille.
Todella upea lopputulos!
Camo nätti ja Jarnoa kompaten, todella tasapainoinen kokonaisuus.
Myös yksityiskohdat upeita!!
Tykkään!